Hyvästit hennoille ja haperoille hiuksille - kokeiluun Nioxin

On se vaan niin, että hiusten kasvatus on julmetun raskasta, kun hiusmateriaali on hentoa ja huonokuntoista. Päädyinkin ottamaan testiin superhypetetyn Nioxin-tuotesarjan, joka lupaa tehdä hiuksista tuuheat ja lisätä hiusten kasvua merkittävästi. Ja onhan sarja voittanut jenkeissä 11 kertaa peräkkäin Stylists' choice -palkinnon, joten tässä on nyt oltava jotain perää!

Käytännössä 3-osainen hoito (shampoo, hoitoaine ja seerumi) tekee kaksi asiaa:

1. Vahvistaa hiusten pituuksia saaden aikaan tuuhean tunteen ja ulkonäön

2. Putsaa hiuspohjaa niin, että sillä on parhaat mahdollisuudet kasvattaa uutta hiusta.

Kuuleman mukaan myös asiakkaat, jotka kärsivät hilseongelmasta, ovat saaneet parhaan avun Nioxinista!

VOIMAKAS HIUSTENLÄHTÖ

Suuren avun Nioxinista saattavat saada myös henkilöt, jotka kärsivät jonkinasteisesta hiustenlähdöstä. Tyypillisesti elämässä tulee aikoja, jolloin hiusta lähtee normaalia enemmän. Muutamia syitä mainitakseni:

  • Muutokset ravinnonsaannissa (laihdutuskuurit)
  • sairastumiset ja leikkaukset
  • raskaus
  • stressi ja liikunnan puute
  • hiuspohjan ärtyminen, liian tiheä tai harva pesuväli.

Hiustenlähtö saattaa alkaa vasta pari kuukautta muutoksen/tapahtuneen jälkeen ja loppua itsekseen parin kuukauden kuluttua tai kunhan esim. ravintoasiat on saatu jälleen kuntoon tai stressi helpottanut. Tämä on kuitenkin vain pintaraapaisu hiustenlähdön syistä, ja mm. tältä sivustolta löydät erittäin kattavaa lisätietoa.

Nioxinin lisäksi käytän salaisina aseinani E-Epaa sekä kookosöljyä, jota vetelen pari ruokalusikallista aamuisin. Tasan kuukauden kuluttua katsotaan, että onko tässä tapahtunut yhtikäs mitään!

Piparmintun tuoksua viikkoon!

-Meeri

Kommentit

Tuija52 (Ei varmistettu)

No miten kävi kuukauden kuluttua, onko Nioxin hyvä
ja tehokas, itse ostin tänään ja huomenna aion ensimmäistä kertaa käyttää?

merkkari

Moi Tuija! Kyllä vaan, käytän Nioxinia edelleen enkä suostu muuhun vaihtamaan. Olen tosin ottanut lisäkäyttöön System Professionalin Luxe Oil -sarjan jätettävän hoitoaineen, koska Nioxinin hoitsikka ei ole ihan riittävä omaan latvaani. Kaiken kaikkiaan Nioxin tekee hiuksistani todella tuuheat ja hyväkuntoisen oloiset. Vauvakarvaa eli uutta hiusta ei kyllä ihan hirveesti ole ilmestynyt, mutta olen käyttänyt sitä seerumia ehkä kolme kertaa... Toivottavasti tuote lähtee sinullakin toimimaan!

Hannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (Ei varmistettu)

vau! olisiko sulla nyt vähän pitemmän ajan jälkee laittaa ennen jälkee kuvia tänne? :) ihan kiinnostuneena vaan kysyn kun googlettelin juuri nioxista tietoa ja tää pomppas ensimmäisenä hakuna ;D

merkkari

No ei hirveesti kuvia ole, mutta voin kertoa, että edelleenkään en suostu näistä luopumaan! Tekevät mun hiuksesta paljon vahvemman tuntuisen, kuin mikään muu shampoo tai hoitoaine. Lisäksi ainakin koko ohimoalue on täynnä 5-senttistä hiusta. Kasvu voi toki johtua monesta muustakin seikasta, mutta eipä siis ainakaan haittaakaan tuosta Nioxinista ole ollut! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.