Ihanat ja hemmottelevat mökkiviemiset

Jos ei tuo sokerileipurin homma ota osuakseen, niin mökkivierailulla voi viedä emännälle lahjaksi vaikkapa jotain hemmotteluun ja saunomiseen liittyvää. Luonnonläheinen linja, vihreys ja suomalaisuus ovat aina osuvia ajatuksia, myös mökkiympäristön riisutussa ja levollisessa kauneudenhoidossa.

Turbaanipyyhe ja orgaaninen kuorintavoide

Jos et vielä itse omista turbaanipyyhettä, suosittelen hankkimaan sellaisen välittömästi! Sen jälkeen haluat antaa sellaisen kaikille myös lahjaksi. Hiukset saa niin kätevästi turbaanin suojiin ja pois tieltä saunoessa, ihoa kuoriessa ja vartalovoidetta levittäessä. Itsellä on tuo Finlaysonin versio ja tykkään siitä valtavasti.

Nappaa turbaanin kaveriksi vaikkapa Organic Shopin superedullinen kuorintavoide (5,90), joka tekee ihosta pehmeän ja sileän kuivattamatta. Näillä saa myös ihanaa tuoksua mökkisaunaan.

Kosteuttava shampoosetti ja luonnonharja

Nämä ovat sellaisia ylellisyyksiä, jotka ovat kotona arkipäivää, mutta joihin mökillä harvemmin raaskitaan panostaa. Hyvä kosteuttava shampoo ja hoitoaine on aika varma setti kaikenlaisiin hiuksiin ja raikas tuoksu sopii myös miehille. Paul Mitchellin Lavender Mint shampoo ja hoitoaine tuoksuvat aivan uskomattoman hyvältä - raikkaalta luonnolta, puhtailta yrteiltä ja Suomen suvelta (shampoosetti saatu blogin kautta). Voisin avata nämä pullot meidän saunaan ihan vain huvin vuoksi tuoksua tuomaan. Ah.

Valitse shampoosetin kaveriksi luonnonmateriaaleista valmistettu aitoharjaksinen harja, jossa on mukana nailonpiikit selvittämistä varten. Sain blogin kautta testiin tämän Iberon Eco Friendly Bamboo -harjan ja se on kuulkaas aivan järjettömän hyvä! Heivasin kaikki Tangle teezerini roskiin tämän tieltä, sillä harjan selvitysteho on kymmenen kertaa tehokkaampi ja hellävaraisempi.

Hellivä naamio ja pullo kuplivaa

Todella hyvät naamiot kuuluvat myös niihin ylellisyyksiin, joita ei yleensä raaskita mökillä säilyttää, mutta joiden käyttämiseen paras hetki olisi juuri siellä oman saunan rauhassa, tyynen järven rannalla. Oriflamen uudesta Eco Beauty -sarjasta löytyy täydellinen elvyttävä ja puhdistava naamio, joka sopii kaikille ihotyypeille ja jonka edullisuutensa puolesta myös uskaltaa sinne mökille jättää seuraavaa kertaa varten (jos malttaa). Sain naamion testiin blogin kautta ja se jättää kasvoille uudistuneen ja hehkuvan fiiliksen. Yövoidekin leviää iholle sen jälkeen ihanan tasaisesti. Naamio saa vaikuttaa kasvoilla niin kauan kuin kestää juoda se lasillinen ihanan raikasta kuohujuomaa :)

Ihanaa juhannuksen odottelua!

-Meeri

Kommentit

Jokunen (Ei varmistettu)

Hei nyt täytyy kysyä, et miten tuollaisen harjan saa puhtaaksi? Minulla on joskus ollut tuollainen luonnonharjas-nailonpiikkiharja, mutta meni lopulta roskiin, kun tuonne harjasten väliin kertyy ihan mahdottomasti pölyä, hiuksia ja muotoilutuotejämiä, joita ei saanut millään pois. Siis toki harjan voi pestä, mutta millä ne tuhannet pölypallot saa nypittyä sieltä harjasten välistä?! :D kammalla joskus yritin, mutta se takertuu noihin harjaksiin kiinni ja repii niitäkin, pöly jää.

merkkari

Mä otan piikkikamman piikillä kaikki irtohiukset ja sitten pesen vaan veden alla, laitan siihen mitä tahansa saippuaa mitä läheltä löytyy ja koitan sormilla käydä suurimman osan harjasten väleistä läpi. Kampaamolla meillä on ihan tiskiharja tätä varten, sillä viimeistään lähtee kaikki.

Jokunen (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! :) tähän mennessä olen suosinut Tangle Teezeriä osittain juuri helpon puhdistettavuuden takia, mutta ehkä jatkossa uskallan taas kokeilla muitakin harjoja. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.