Ihania kesämaikkuja

Alkukesä on ollut täynnä toinen toistaan ihanampia, suloisempia ja herttaisempia morsiamia. On ollut aivan mieletön kunnia olla osana näiden neitojen juhlapäivää, saada laittaa kukkia hiuksiin ja punaa huuliin. Kurkataanpa hieman tämän sesongin kampaus- ja meikkifiiliksiä:

Raikas ja heleä neiti kesäheinä koristaa hiuksensa kukkaseppeleellä, joka on rakennettu pienistä ruusuista ja harsokukasta. Meikissa on vaaleanpunaista ja roosaa, intensiivisyyttä silmissä ja valoa poskipäillä.

Seppeleen voi rakentaa myös pienemmässä muodossa ja kruunata sillä nutturan, josta tuuli saa tuivertaa suortuvia. Luonnollinen meikki panostaa silmiin ja nudet huulet tuovat rauhallisen kokonaisuuden. Kaasojen tukat ovat Sofin käsialaa.

Muhkea sivunuttura näkyy hyvin myös edestäpäin. Nutturan palmikkomaisuus syntyi täysin mäihällä, joten en tiedä kuinka rakentaisin tämän uudestaan :D Ruusun hehku poskilla tuo kasvoille tervettä hehkua ja väriä.

Pienet eucalyptuksen varret koristavat tätä palmikkokampausta, joka on kieputeltu kokonaan omista hiuksista.

Valtavasti onnea vielä kerran näille upeille hääpäiväänsä tanssineille!

-Meeri

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kauniita, kesäisen herkkiä <3

Lukija (Ei varmistettu)

Aivan ihania meikkejä ja kampauksia! Minkä merkin ja mitä tuotteita käytit meikkeihin? :)

merkkari

Kiitos! Meikkipakkini on erittäin vaihteleva merkeiltään, olen valikoinut sinne kaikista merkeistä vain parhaat päältä :D Pohjiin käytän usein Macia tai Clarinsia, YSL:n valokynää, Isadoran Highlighter-settiä, RMS Beautyn Living Luminizeria ja Smashboxin varjostuspalettia. Silmille menee väriä usein Urban Dekayn Naked-paletista tai Dioria, huulille taas valikoin punan Lorealin 6 sävyn paleteista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.