Jamie Stevens - kampaaja, joka ei paljoa kysele

Asiakas vinkkasi eräästä brittikampaajasta, joka on astetta kovemmassa maineessa alalla. Sattumoisin tämä herra Jamie Stevens on voittanut UK:n vuoden kampaaja -palkinnon neljänä vuonna peräkkäin ja kampaa nykyään tyypit X Factoriin ja How to look good naked -ohjelmaan. Lisäksi Jamie on tunnettu siitä, että hänelle ei asiakkaat pääse sanelemaan toiveitaan, vaan hänellä itsellään on paras näkemys siitä, mikä kenellekin sopii ja kuinka ilmeestä viedään kertaheitolla vuosia.

Daily Mailin juttu Jamie Stevensistä kyllä vakuuttaa. Siinä kolme pahaa aavistamatonta koekaniinia istutetaan Jamien tuoliin ja totaalimuutokset ovat ihan todella upeita! Ei mitään tyypillistä "jee kampaaja saa vapaat kädet nyt tehdään lyhyttä ja räikeää" -tyyppistä vaan todella kaunista, luonnollista ja ennen kaikkea kantajilleen sopivaa.

Kuvankaappaus: Dailymail.co.uk

Käyhän katsomassa jutusta upeat ennen/jälkeen -kuvat! En kyllä tiedä uskaltaisinko itse hänen penkkiinsä - juuri nyt en kaipaile lyhyttä tukkaa vaikka se sopiikin kasvoilleni tosi hyvin :D Miten on, lähtisitkö sinä mukaan tällaiseen muutokseen??

-Meeri

Kommentit

_Tiltu (Ei varmistettu)

Lähtisin, mielelläni! Kysyin edellisellä kampaamokäynnilläni, mitä kampaaja tekisi hiuksilleni jos saisi täysin vapaat kädet, mutta ei hän oikein osannut mitään sanoa...tai uskaltanut? :D

merkkari

Joo, oon käsittänyt että kampaajissa on eroja! Toiset ahdistuu siinä missä toiset riemastuu vapaista käsistä. Mutta myös asiakkaissa on eroja, toiselle vapaat kädet tarkoittaa oikeasti vapaita käsiä, toiselle ei sitten kuitenkaan :) Ehkä näillä ahdistuneilla kampaajilla on liikaa kokemuksia näistä jälkimmäisistä :D

Torey
Näissä neliöissä

Ihan mahtavat nuo lyhyet hiukset! Sopii todella hyvin! 

Torey
Näissä neliöissä

Niin ja unohtui sanoa, että mulla on yksi kampaaja, jolle menen kun tiedän mitä tahdon hiuksilleni tehdä. Ja sitten toinen jolle menen kun tahdon uudistua, enkä itsekkään täysin tiedä että miten! :)

merkkari

Ai vitsi, oot löytänyt hyvän kombon.

Milla1234567 (Ei varmistettu)

Hyvän silmän ja taitavan käden omaava kampaaja on kullanarvoinen! Itselläni on ollut onni löytää sellainen jo kauan sitten. Uskallan hänen käsittelyssään laittaa silmät kiinni ja antaa hänen tehdä mitä haluaa. Ainoa miinus (jos sellaista haluaa väkisin etsiä) on että omat tahtomiset torpataan usein sillä että ei sovi sulle. Toki sinä säästyy sekä rahaa, että harmilta mutta jos kaipaa muutosta siihen täydelliseen tyyliin välittämättä mahdollisesta sopivuusongelmasta, pitää etsiä joku toinen tekemään se muutos ;) ja todetaan nyt vielä, että joskus se omakin ajatus on lopulta tosi hyvä ja lopputulos tyydyttävä. Johtuu varmasti siitä etten omaa niin hyvää silmää kuin luottokampaajani!
Saako toivoa postausaiheita? Kaipaisin juttua eri hiusvärien ja sävyjen sopivuudesta eri ihosävyille? Tyyliin: nämä värit sopivat/eivät sovi kellertävällä tyyppi 2 iholle..

merkkari

Postaustoive huomioitu! :)

Maijastiina (Ei varmistettu)

Taitava mies, mutta niin olet sinäkin. Sinä loihdit yhtä upeita ja luonnollisia lookeja asiakkaillesi. Itsekin tulisin viivana sinun luokse muuttumisleikkiin, jollen asuisi toisella puolella Suomea.

merkkari

Voi ihanaa, kiitos!

Kateliini (Ei varmistettu)

Hienoja muutoksia kyllä! Joskus isoissa muutoksissa käy niin, että muuttuja näyttääkin vanhemmalta kynityssä tukassaan ja paksussa pakkelissa. Ei onneksi tässä tapauksessa. :)

Kysymys, mitä pyydän kampaajalta, jos haluan Jennifer Lawrencen Oscar-illan leikkauksen hiuksiini? Veitsellä leikkaus ei ole vaihtoehto, latvat sojottavat sen jälkeen joka ilmansuuntaan.

merkkari

Jenninerille on leikattu kevyesti eteenpäin pitenevä pitkä polkka, jonka latvaa on todennäköisesti kevennetty hieman point cutilla. Aika simppeli ja skarppi linja, mutta taitava kevennys latvan alueella.

El Viiru (Ei varmistettu)

Rrrrakastan tuollaisia ennen jälkeen kuvia! Varsinkin, kun muutos on onnistunut =)
Onneksi kuvakomboja näkyy sekä täällä sivuillasi että suomalaisissa naistenlehdissä.
Olen aina haaveillut siitä, että joku osaisi sanoa mikä minulle sopii, ja sitten vielä toteuttaa sen.
Tosin tällä hetkellä ihan tyytyväinen hiuksiini...

merkkari

Mäkin rakastan! Ja on kiva huomata, että hommaan ei liity niinkään ennen-kuvan mollaus vaan jälkeen-kuvan vau-efekti!

kaisaj
Ambitions

Mun täytyy sanoa että ei kyllä uponnut kuin viimeinen, joka oli musta tosi onnistunut. Mun ei siis varmaan kannattaisi tän kampaajan tuoliin hypätä. :D Tää kampaaja ei vissiin myöskään tykkää kiharista hiuksista, kun molempien kiharahiuksisten naisten tukat oli vedetty tikkusuoriksi. :D

merkkari

Joo, ehkä se hakee suoristuksella jotakin tyylikkyysaspektia. Itse rakastan kiharaa! Mietin tälläkin hetkellä vakavasti permistä :D :D

LemonJuice (Ei varmistettu)

Mä en varmaan uskaltautuisi hänen tuoliinsa. Ja syynä se, että minusta tuntuu, että varsin monella kampaajalla tuntuu olevan into leikata hiukset lyhyeksi. :D

No, onhan se ymmärrettävää, että jos on pitkä tukka, niin lyhentämällä saadaan aimo muutos aikaiseksi. Mutta on jotenkin hämmentävää, että hiusten lyhyeksi leikkaaminen tuntuu olevan oikeastaan oletus, kun saavutetaan tietty ikä. Minulla on pitkähköt hiukset ja tykkään siitä, että on mahdollisuus todella moneen juttuun alkaen siitä, että pitääkö hiukset auki, vai tekeekö jonkun nutturan. Minulla on vuosien aikana ollut useamman kerran myös lyhyet hiukset (lyhyitä malleja minulla on ollut enemmän ja kauemmin kuin pidempiä), mutta ne näytti aina samalta, ellei kampaaja muuttanut leikkausta jollakin tavalla.

Ei sillä, noissakin kuvissa muutokset näyttävät ihan hyviltä, ei siinä mitään. Mutta mielestäni ulkonäkö ei riitä, pitäisi huomioida myös vaikkapa se, että mitäs sitten tapahtuu, kun uudella tukalla on nukuttu yksi yö tai se on pesty ensimmäisen kerran. Kuinka paljon uuden tukan omistaja on valmis panostamaan hiustensa laittamiseen ja osaako hän? Mun mielestä nämä esimerkiksi olisivat oleellisia asioita selvittää ennenkuin hiuksille tehdään mitään eli vaikka antaisikin vapaat kädet, niin tietyt reunaehdot ois hyvä setviä silti.

merkkari

Hmm, se voi olla, että lyhyt on monelle kampaajalle se siistein juttu tehdä ja leikata. Että voihan se olla, että vapaiden käsien sattuessa lyhyt tukka voi olla enemmän kampaajan haave kuin asiakkaan :D Mutta tuu meille Folkiin, me ollaan erikoistuttu pitkiin hiuksiin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.