Kaiken ylimääräisen superputsaaja John Masters Organicsilta

Ihan supertuote. Näillä sanoilla kuvailisin Folkiin juuri myyntiin tullutta John Masters Organicsin Herbal Cider hair clarifyer & color sealeria.

Kyseessä on etikkapohjainen selvitys- ja puhdistusaine hiuksille. Omenaviinietikka, yrtit, vihreä tee, sitruuna ja öljyt yhdessä tekevät tehoseoksen, joka toimii mm. seuraavasti:

  • Poistaa muotoilutuotejäämiä
  • Omenaviinietikka vähentää talineritystä
  • Nokkonen tuuheuttaa ja vahvistaa hiuksia
  • Rosmariini stimuloi hiustenkasvua
  • Neutralisoi hiuspohjan pH:n
  • Poistaa hiuksista raskasmetalleja, jonka johdosta hiuksista tulee todella pehmeät
  • Kirkastaa hiusten väriä ja kiiltoa, kun sieltä poistetaan kaikki ylimääräinen
  • Saattaa jopa hieman purkaa mietoja kasvivärijäämiä hiuksesta (ei poista tavallista hiusväriä)

Itsehän hypin riemusta, kun kuulin tästä luonnonkosmetiikan tuotteesta ja ensimmäisen testauskerran jälkeen olen suorastaan seonnut. Tyypillinen käyttötarkoitus tälle olisi juuri ennen (kasvi)värjäystä, jolloin puhdistunut hius ottaa uutta väriä vastaan kaikista parhaiten. Herbal cideria voi käyttää myös kauniin hiusvärin ylläpitoon, kun sameuttavat asiat poistetaan säännöllisin väliajoin.

Itselleni tämä tuo kuitenkin merkittävimmän avun metallinpoistoon hiuksista. Vaikka suohkusuodatin painaa täysillä duunia, Lauttasaaren kotini putkiston hc-kuparivesi kuitenkin tummentaa hiuksiani aina jonkin verran, sillä latvani on niin huokoinen, että se oikein imaisee itseensä kaiken lähellä liikkuvan.

Korkillinen Herbal Cideriä lasilliseen vettä, päähän ja 10 minuutin vaikkari (pullon ohjeen mukaan 1-3 minuuttia, mutta mulla olikin tämä hc-vaihe päällä), ja muutos on aika merkittävä.

Hoidon jälkeen hiukset selviävät helposti, ovat todella pehmeämmät, ilmavat ja jotenkin painottomat. Sävy kirkastuu (eli vähän vaalenee) ja kiillottuu silmissä. Vähän kuin kasvojenkuorinta ja naamio parhaimmillaan, mutta hiuksille!

Herbal Cideria saa nyt siis Lauttasaaren Folkista, ensi viikolla myös keskustan liikkeistä sekä esim. Eco Beauty Wellnessin nettikaupasta.

-Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.