Kampaajan 5 lupausta uudelle vuodelle

Olen vakaasti sitä mieltä, että aina pitää olla tavotteita. Kasvu pitää virkeänä ja mukana pelissä, toisin kuin sinänsä hyvään tilaan pysähtyminen. Ja ennen kaikkea ne tavoitteet pitää kirjata ylös, hieman aarrekartan periaatteita mukaillen. Siksipä listasin nytkin liudan tavotteita vuodelle 2017:

1. OPETTELEN KASVIVÄRIT

Olen uskaltanut tehdä kasviväreillä jo muutaman asiakkaan eikä mitään pelottavaa ole tapahtunut! Nyt olen päättänyt opiskella asian ihan virallisesti, jotta uskallan alkaa tekemään niitä ihan kaikille halukkaille. Turvallisissa ja hyvää tekevissä kasviväreissä on tulevaisuus.

Kasvivärit.jpg

2. ENNAKOIN BLOGIN KIRJOITUSTA

Onnistun tässä aina pari kertaa vuodessa – kirjoitan tulevan viikon jutut ennakkoon, jolloin viikko sujuu hyvillä fiiliksillä ilman paineita kirjoittamisesta. Loput 50 viikkoa meneekin sitten sellaisessa hätäpäisessä tai koko sunnuntain vievässä kirjoittamisessa. Ja koska oikeasti tykkään kirjoittaa tätä niin haluaisin tehdä tätä myös suunnitelmallisesti ja realistisilla tavotteilla. Joten, tiedossa ehkä vähemmän postauskertoja mutta sitäkin laadukkaampina.

Lazy days.jpg

3. ANNAN ASIAKKAILLENI ENERGIAA

Moni asiakas tulee penkkiin hieman väsyneenä, oli se sitten pitkän työpäivän jälkeen tai ensimmäistä kertaa viikkoihin yksin, ilman lapsia. Haluan, että he lähtevät penkistäni hymyillen ja energisoituneena. Strategia on vielä työn alla, mutta aloitan hymystä ja positiivista asioista puhumisesta.

Energia.jpg

4. JUMPPAAN TÖISSÄ

Pieni kävelylenkki lounastunnilla, venyttelyä takahuoneessa. Kuinka paljon se kiertävä veri voikaan piristää! Hyvästi umpeen jumiutuneet rintalihakset, ensi vuonna ryhtini on ylimaallisen hyvä.

Jumppa.jpg

5. PURESKELEN RUOKANI KUNNOLLA

Jo viidettä vuotta putkeen lupaan, että syön hitaammin ja pureskelen ruokani kunnolla! Nyt on onnistumisen vuosi. Ravintoaineet imeytyvät paremmin ja kylläisyyden huomaa ennen kuin on liian myöhäistä – tervettä – liittynee myös työnpäivän mielekkyyteen 😀

En löytänyt yhtä ainutta ruokakuvaa yhdeltäkään reissulta. Johtunee siitä, että söin jo.

Mitä sinä lupasit vuodelle 2017?

Meeri

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *