Kampaajan kirurgiset taidot

Koska ammattikuntamme saattaa joskus aniharvoin kohdata pikkuriikkisen vähättelevää asennetta työtään kohtaan, halusin tulla kertomaan teille tämän: Parturit ovat aikojen alussa olleet ne, jotka ovat hoitaneet kylänvaivaisten kirurgisia toimenpiteitä. Ja myöhemmin joitakin simppeleitä lääketieteellisiä toimenpiteitä, joita lääkärit ovat kokeneet omalle arvolleen liian alhaisina, kuten mm. haavojen sitominen, verisuonten avaaminen (!) sekä lastoittaminen.

Että kyllä ne ovat partureiden harjaantuneet, vakaat kädet ja kaiken nähneet silmät, jotka tämänkin ovat tehneet mahdolliseksi!

Leuka pystyssä maanantaihin, siskot ja veljet!

-Meeri

Kommentit

Nelliellie (Ei varmistettu)

Moi! Ihan postaukseen liittymätön kysymys. Onko uudessakin kampaamossa sellainen viherseinä kuin vanhassa? Koitteko sen pitkällä aikavälillä hyödylliseksi?

merkkari

Moi! Kyllä on enkä antaisi mistään hinnasta pois!

jonsku_ (Ei varmistettu)

Mä uskon et se kampaajien ammattitaidon vähättelyn taustalla on se, että surullisen paljon löytyy oikeesti ammattitaidottomia kampaajia kun alalle tuntuu nykyään kuka tahansa pääsevän. Ja se on tosi sääli niitä oikeesti taitavia ihmisiä kohtaan. Itsekään en henk.koht. tahdo uskaltaa enää kampaajan käsittelyyn ellen oikeesti ole 100% varma hänen ammattitaidostaan. Mulle se on kova kolaus jos mun hiukset pilataan kun tää luiru kasvaa ehkä 5cm vuodessa. Ja niin on muutaman kerran käynyt. Luottokampaaja, joka harmi kyllä vaihtoi alaa oli ihan super ja oisin voinut vaikka nukkua kampaajan penkissä kun häntä kohtaan oli täysi luotto.

merkkari

Niin, toisaalta ihan miltä tahansa alalta löytyy ne joilla on eri tyyli tehdä työnsä.. on kaikennäköistä kaupankassaa, lääkäriä, putkimiestä ja opettajaa. Ja kampaamoissa on vielä tuo makukysymys. Ehkä ongelman ydin on se, että vielä tälläkin hetkellä omantyylisen kampaajan löytäminen voi olla hieman vaikeaa, kun kaikilta ei ole tuota galleriaa tai kuvausta omasta ideologiasta saatavilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.