Keikun meikkiopissa

Folkin kampaamot täyttyvät joka lauantai morsiusseurueista ja teemme varmaan yhtä paljon meikkejä kuin kampauksiakin. Törmäsin aiemmin keväällä huipputaitavaan meikkitaitelijaan Keiku Borgströmiin Wellan koulutuksessa ja kysäisin saman tien yksityisopetusta, että saisi vielä vähän lisää varmuutta ja uusia ideoita morsianten meikkeihin. Mm. viimeisimmän Imagen kannen ja Anna Abreun nassun uusimpaan Elleen meikannut Keiku tulikin mielellään, oikein kahteen otteeseen!

Odotettiin Sofin kanssa siveltimet ojossa tämän mestarin oppitunteja. Ekalla kerralla meikkasimme toisemme kesämorsiamiksi Keikun neuvoessa vierestä, toisella kertaa Keiku meikkasi Sofille tumman smokey eyes -tyylisen meikin ja minä otin kuvia ja muistiinpanoja.

Koko operaatio alkaa silmistä, jolloin saa taiteilla vapaasti ilman pelkoa huolella tehdyn pohjan suttaamisesta. Silmän ulkonurkan muotoakin pystyy näppärästi muokkaamaan, kun pohjan tekee vasta silmämeikin jälkeen.

Keikun mukaan tärkeimmät tuotteet joka ikiselle morsiamelle ovat hyvä meikkipohja (ykköstykkinä Chanel), jokin hyvä hohdetuote sekä vedenkestävä ripsiväri.

Sofin meikki ei ole välttämättä morsiusmeikki, mutta juteltiin paljon siitäkin, kuinka morsiamillekin kannattaa uskaltaa tehdä tarpeeksi tumma meikki, jotta se näkyy kuvissa. Kirkkaat valot ja luonnonvalo syövät meikkiä aivan valtavan paljon!

Että kiitos vain, Keiku! Siitä tietää, että on todella inspiroitunut, kun oma arkirutiini meikissä muuttuu lähes puolella ja MAC:in pisteeltä tulee riittävän iso lasku.

-Meeri

Ps. Muita Keikun tekemiä meikkejä voi ihailla hänen omien nettisivujensa lisäksi täällä ja täällä.

Ps. Eikö Sofi näytäkin yllättävän paljon Eva Greeniltä tummassa meikissään??

Kommentit

Folk_Sofi (Ei varmistettu)

Enkä näytä :D

merkkari

Haha, se on varmaan tuo meikki :D

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/05/taas-tanaankin.html

Hyvä vinkki, valokuvia varten rohkeasti tummaa meikkiä. Kiitos vinkistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.