KENT - brittihovin luottoharjat

Tapahtuipa tuossa muutama viikko sitten rakastuminen, kun lueskelin erään harjanvalmistajan mainoslehtistä:

Englantilainen KENT on valmistanut harjoja vuodesta 1777 lähtien ja on siten maailman vanhin hiusharjoja valmistava yritys. Ja nimenomaan perheyritys. Harjat valmistetaan tänäkin päivänä perinteita kunnioittaen Lontoossa, suuri osa käsityönä. Useampi harjamalli on voittanut pystejä ja saanut kiitosta osakseen, jopa siinä määrin, että Kent on Britannian hovin ja kuningasperheen virallinen hovihankkija.

Kun nämä arvot lyödään yhteen laadun ja erittäin kohtuullisen hinnan kanssa, olin myyty. Viimeistään siinä vaiheessa pasmat menivät lopullisesti sekaisin, kun päädyin mainoslehden sivuilla Perfect For -harjatuoteperheen esittelyyn. Sarjan luonnonmateriaaleista valmistetut harjat ovat yksinkertaisesti kauniita.

Harjojen materiaaleina on käytetty pyökkiä, mustaa kumia ja villisian harjasta. Jykevä tupeerausharja on maailmanlaajuisesti sarjan myydyin tuote eikä volyymia ja kiiltoa ole kiistäminen, kun tällä harjalla tupeeraa menemään. Itse olen omaan nailonpiikeillä höystettyyn aitoharjaksiseen hiusharjaan aivan supertyytyväinen (kuva yllä), kuten myös asiakkaat, joiden hiuspohjat suorastaan rakastavat kyseistä harjaa!

Kentin harjojen hinnat ovat 17-24 euron väliltä. Sijoitus ikuiseen, sanoisin.

Meeri

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Kiitos vinkistä, cool!

merkkari

Näin hyvästä en maltakaan pitää suutani kiinni :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.