Kesän morsiuskampaushitit

Pidimme Folkissa kampauskoulutuksen parisen viikkoa sitten (päivän fiiliksiä ja lisää kampauskuvia täällä). Kävimme läpi tekniikkakikkoja tulevan kesän morsiuskampauksiin, jotka meidän tyylimme mukaisesti ovat rentoja, romanttisia ja ihanan hörsyäviä!

Eilen kuvia editoidessani meinasin haljeta ylpeydestä - hitto, miten taitavia tyyppejä meidän katon alla on! Mimmit saivat päivän aikana aikaiseksi mm. seuraavanlaiset setit:

Kiharainen valuva niskanuttura / Anja

Kiharahässäkkä niskaan / Siiri

Rento lettinuttura / Anne-Maria

Muhkis lettinuttura / Siiri

Kieputeltu niskanuttura / Veera

Romanttinen lettikieputtelu / Anja

Rento ja suuri niskanuttura / Anne-Maria

Milk maid -henkinen lettinuttura / Veera

Elävää pintaa / Anja

Vintage-laineet / Siiri

Suurin haaste kaikkien kouluaikojen jälkeen on uskaltaa tehdä nutturoista tarpeeksi rentoja, valuvia ja hörsöisiä. Ja tietenkin siten, että ne pysyvät koko päivän. Tällainen kampaus on lopulta jopa paljon haastavampi, kuin perinteisen sileä ja liimattu kiharanuttura, mutta huippuhyvää palautetta kyllä olemme morsiamilta vuosien mittaan saaneet! Penkissä vitsaillaankin jatkuvasti sukulaismummon kauhunkiljahduksilla, kun jo alttarilla on tuollaisia osioita päässyt kampauksesta irtoamaan :D

Kurkkaa viime vuosien kampauskoulutukset täältä ja täältä.

-Meeri

Kommentit

Lotttis (Ei varmistettu)

Kyllä on kauniita kampauksia! Hiusten upeat väritkin pääsevät niin kauniisti esiin tällaisissa nutturoissa. Harmi, etten ole itse menossa naimisiin ainakaan lähivuosina :D Pakko tallentaa Pinterestiin muutama näistä!

merkkari

Kiitos! Ja hei, häävieraanahan saa kyllä panostaa omaankin kampaukseen, rohkeasti vain!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.