Kestävät kiharat - Paras tuote ever!

Sain mukaani Kevin.Murphyn taannoisesta kiharailtamasta Anti.Gravity -volyymivoiteen. (Käy muuten lukaisemassa juttu tuolta iltamista: Miksi kihara ei pysy?) Testasin voidetta oikein urakalla ja nyt piti tulla kertomaan, että kyseessä on kategoriansa kiistaton voittaja!

Ruokalusikallinen tätä aurinkoisilta rannoilta tuoksuvaa voidetta pyyhekuivaan tukkaan, normaali föönaus ja kiharrus, ja tukka on valmis. Lopputulos on kunnolla tuuhea, juuri sopivan kitkainen, mutta ei ollenkaan tahmea tai tönkköinen. Kiharat kestivät kolme päivää! Ja se on pitkään se, sillä yleensä joudun pesemään hiukset joka toinen päivä.

Kevin.Murphylla on myös Anti.Gravity -suihke, jota kouluttaja suihkutti kuiviin hiuksiin kihartimen alle. Itse en ole päässyt sitä testailemaan, mutta hyvin näytti sekin toimivan. Oletko sinä ehtinyt testaamaan näitä tuotteita?

Intoa viikkoon!

-Meeri

Kommentit

mirvaannamaria
mirvaannamarian

Mä oon käyttänyt Anti gravitya jo vuodesta 2010! Nykyään se sentään tuoksuu hyvältä, se ihan eka tuote tuoksui niin hirveeltä, sellaiselta vanhalta tunkkaiselta mummolta :D Mut siitäkin huolimatta aivan supertuote! Aina välillä unohtuu täydentää varastoa samantien loppumisen jälkeen, mutta sen puuttumisen huomaa heti!

merkkari

Joo, nyt tuoksu on kyllä tosi hyvä!

anonyymi2 (Ei varmistettu)

Kuullostaapas hyvältä tuotteelta! Pitäisiköhän tilata testiin...

Miten vertaisit tuota esim. Sebastian mousse forteen vai voiko muotovaahtoa ja tuollaista voidetta varsinaisesti vertailla keskenään? Tähän asti olen käyttänyt tuota muotovaahtoa pitkien hiusten kiharoiden pohjalla ja sekin ollut ihan ok, mutta oiskohan tää siihen tarkoitukseen vielä parempi... Haluaisin, että kiharat pysyisivät kestävinä, mutta joustavina/pehmeinä.

merkkari

Mousse fortella tulee kuohkea ja pehmeä, tällä tulee kuohkea ja karheampi. Tässä on parempi pito.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.