Kirjoitusloma

Alan todella ymmärtää ihmisiä, jotka sanovat, etteivät pysty tuottamaan aikataulupaineen alla mitään luovaa. Olen huomannut tämän kirjaprojektini aikana - en vain saa mitään aikaiseksi, jos ajattelin kirjoittaa aamulla ja mennä sitten iltapäivällä töihin. Hukkaanheitettyä aikaa.

Otinkin jo keväällä viikon ja nyt syksyllä toisen, kun lukkiuduin läppärini kanssa johonkin kohteeseen, tarkoituksena vain kirjoittaa. Keväällä tämä paikka oli varjoinen parveke Espanjassa, viime viikolla sähkötön mökki Mikkelissä (kiitos vain supertehokkaille vara-akuille ja Tertin kartanolle lataus-päivästä).

Tähän maisemaan herättiin joka aamu. Rytmi oli joka päivä sama: aamupala, kirjoitusta, lounas, kirjoitusta, kahvitauko, kirjoitusta, saunanlämmitys ja illallinen.

Palasin tekstiin ekan kerran kevään jälkeen ja sehän tuli myllättyä kokonaan uusiksi. Tällaisia muokkauskierroksia tulee varmasti vielä pari. Tavoite olisi olla tyytyväinen jouluun mennessä.

Elmeri hoiti meille ruuan illallispöytään samalla kun luki aina aamulla läpi edellisen päivän tuotokseni. Palautteenottokykyni parani päivä päivältä :D

Elettiin muutama päivä suoraan metsästä ja järvestä käsin.

Paavali viiletti menemään päivät pitkät. Välillä oli rakkaudentankkaustauko ja taas mentiin!

Seuraavaksi ohjelmassa on kirjaan tulevien haastatteluiden pitäminen ja puhtaaksikirjoittaminen. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan alan kovimpia ammattilaisia!

Kiinnostaako ote kirjasta? Käy lukemassa tämä postaus itsensä tuntemisesta.

Meeri

Kommentoi