Kirjoitusloma

Alan todella ymmärtää ihmisiä, jotka sanovat, etteivät pysty tuottamaan aikataulupaineen alla mitään luovaa. Olen huomannut tämän kirjaprojektini aikana – en vain saa mitään aikaiseksi, jos ajattelin kirjoittaa aamulla ja mennä sitten iltapäivällä töihin. Hukkaanheitettyä aikaa.

Otinkin jo keväällä viikon ja nyt syksyllä toisen, kun lukkiuduin läppärini kanssa johonkin kohteeseen, tarkoituksena vain kirjoittaa. Keväällä tämä paikka oli varjoinen parveke Espanjassa, viime viikolla sähkötön mökki Mikkelissä (kiitos vain supertehokkaille vara-akuille ja Tertin kartanolle lataus-päivästä).

mikkeli.jpg

Tähän maisemaan herättiin joka aamu. Rytmi oli joka päivä sama: aamupala, kirjoitusta, lounas, kirjoitusta, kahvitauko, kirjoitusta, saunanlämmitys ja illallinen.

mikkeli2.jpg

Palasin tekstiin ekan kerran kevään jälkeen ja sehän tuli myllättyä kokonaan uusiksi. Tällaisia muokkauskierroksia tulee varmasti vielä pari. Tavoite olisi olla tyytyväinen jouluun mennessä.

mikkeli3.jpg

Elmeri hoiti meille ruuan illallispöytään samalla kun luki aina aamulla läpi edellisen päivän tuotokseni. Palautteenottokykyni parani päivä päivältä 😀

mikkeli4.jpg

Elettiin muutama päivä suoraan metsästä ja järvestä käsin.

mikkeli6.jpg

Paavali viiletti menemään päivät pitkät. Välillä oli rakkaudentankkaustauko ja taas mentiin!

Seuraavaksi ohjelmassa on kirjaan tulevien haastatteluiden pitäminen ja puhtaaksikirjoittaminen. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan alan kovimpia ammattilaisia!

Kiinnostaako ote kirjasta? Käy lukemassa tämä postaus itsensä tuntemisesta.

Meeri

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *