Kolmannen päivän tukka - bandana pelastaa!

Jostakin se iskee aina kesän kynnyksellä - aamuriehunta aiheesta "missä mun bandana-huivi on?!". Bandanasta tulee jotenkin aikaansaava duunari-fiilis, hommat hoituu, ei kai sitä nyt aamuisin ole aikaa hiuksiaan alkaa laittamaan!

Pää alkaa vihdoin palautua viikonlopun minilomalta. Kävimme Itävallan Salzburgissa: satukirjamaisen kauniita maisemia, jylhiä vuoria ja idyllistä jokisuistoa, suorastaan neon-vihreää luontoa. Tuliaisina totaalisen jumiutuneet pohkeet erinäisten kukkuloiden päälle kipuamisesta, auringosta punastelevat olkapäät ja autuaan tyhjentynyt pääkoppa. Menisin uudestaan, milloin vain!

Ennen seuraavia lomia olisi vielä mahtava työrupeama edessä. Kyselyitä on tullut kovasti, ja seuraavia vapaita aikoja löytyy heinäkuulta. Nettiajanvarauksestamme näkee ajat 2 kk eteenpäin, soittamalla saa ajan pidemmällekin. Toki peruutuksia tulee melkein viikoittain, ja nettiajanvaraus toimii tässäkin parhaiten: siellä on täysin ajantasainen kalenteri kaikkien nähtävillä.

Aurinkoa viikkoon!

-Merkkis

Kommentit

iidami
Bambino

Millä sen bandanan saa pysymään paikallaan?? Joka kevät/kesä innostun, yritän, epäonnistun.

Nimim. epätietoinen.

merkkari

Hmm, itselläni huivi on alkanut muotoutumaan päänmuotoon ihan itsestään, mutta periaatteessa paria pinniä voisi kokeilla sivuilla, jos huivi tahtoo koko ajan nousta.

Toimitus
Toimitus

Totta. Bandana on nerokas!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.