Lauantainen morsiusseurue ja muhkea sivunuttura

Kun morsiusseurueen kuvaaja toteaa hääaamun valmisteluiden melskeessä, että tästä tulee kyllä hyvä päivä, niin siitä tietää, että tunnelma on kohdillaan! Naurua siis riitti, kun tämä seurue pölähti viime lauantaina paikalle minun ja Sofin puunattavaksi. Tein kaikkien hiukset ja morsiamen meikin, Sofi meikkasi ihanaiset kaasot.

Aivan suoria kasvokuvia en tällä kertaa voi julkaista, mutta ihanilta näyttivät nämä misut! Toivottavasti päivä jatkui yhtä räiskyvissä tunnelmissa! :)

-Meeri

Kommentit

Mimmu+ (Ei varmistettu)

Moikka! Mulla olis yksi kysymys sivunutturasta (omat häät häämöttävät kuukauden päässä). Voiko sivunutturan tehdä samalle puolelle kuin millä jakaus on (jos jakaus on selkeästi toispuoleinen)? Yleensä kuvissa näyttävät olevan vastakkaisilla puolilla, mutta onko jokin este miksi ei voisi toimia toisinkin päin?

merkkari

Ei ole mitään estettä, nutturan voi laittaa kummalle puolelle tahansa. Olemme useammankin morsiamen kanssa mallailleet, että kummalle puolelle laitetaan, mutta kyllä se vain aina loksahtaa kauniimmin sille jakauksen isommalle puolelle. Tulee jotenkin harmonisempi minun mielestäni. Tai jotenkin siinä on sen luonnollinen paikka :)

Mimmu+ (Ei varmistettu)

Tässä on omalla kohdallani se haaste, että pidän jakausta aina pään oikealla puolella, joka on myös kasvojeni parempi puoli - eli kaikki potretit jne. tullaan ottamaan ensisijaisesti tältä puolelta. :D Eli tästä syystä haluaisin myös nutturan enemmän tälle puolelle, jotta se näkyy kuvissa kauniisti eikä jää pään taakse piiloon!

merkkari

Aivan, tee ihmeessä niin kuin hyvältä tuntuu! Jos jakauksen heittää ns. väärälle puolelle, efekti on tämä: http://www.lily.fi/blogit/id-rather-hair-you-now/tropical-greenhouse-wedding.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.