Life goals: puhujan pallilla Wellalla!

Aikoinaan eli vuonna nakki ja kivi, kun valmistuin yliopistosta, pidin tietotekniikan opiskelijoille käytettävyyskoulutuksia muutaman vuoden ajan. Tykkään höpöttää asioista, joista tiedän jotain (kukapa ei?!), ja olenkin jäänyt kaipailemaan kouluttamisaspektia nykyisessä työssäni.

Noh, sitä saa mitä tilaa! Pyysivät nimittäin Wellalta, että kävisin puhumassa heidän Master Color Expert -kurssilaisilleen inspiroitumisesta, sen tuomisesta liiketoimintaan ja muutenkin vähän avaamassa Folkin tarinaa. Ja minähän siihen, että mielelläni!

Suu vaahdossa kerroin hyvän tovin Folkin kasvutarinasta :D Pohdin meidän menestyksen kulmakiviä. Kerroin, mikä minua inspiroi ja kuinka sen voi tuoda esille liikkeessä.

Oli ihan järjetön kunnia päästä puhumaan tälle kurssille, joka on tullut Wellalle ihan uutuutena ja vain todella koville tyypeille! Kurssi kestää vuoden, sisältäen neljä lähiopetusjaksoa ja siellä käydään läpi koko kampaamotoiminnan kaari valo-opista ja kemiasta oman kampaamotoiminnan kehittämiseen ja oman itsensä löytämiseen. Todellisia mastereita.

Aamupäivä kurssilaisten kanssa meni siivillä ja jälkeenpäin oli aivan mahtava fiilis! Tyypitkin vaikuttivat innostuneilta ja toivon mukaan takataskuun jäi muutamia ideoita oman uran tai liikkeen toiminnan liekittämiseksi.

Kiitos, Wella, että sain tulla höpöttelemään! Tuun mieluusti toistekin ;)

-Meeri

Kommentit

Martina (Ei varmistettu)

Moikka Meeri! Kiitos vielä näin jälkikäteen tooooodella inspaavasta ja mielenkiintoisesta luennosta! Oli tosi mielenkiintoista ja kiva kuunnella :))

t. Martina, tuo silmälasipää ryhmäkuvassa sun vieressä :P

merkkari

Jee, kiitos itsellesi! Oli tosi kivaa :) :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisikohan sinulla vinkkejä harmaantumisen käsittelyyn? Olen päälle kolmikymppinen nainen, ja olen ollut omalla hiusvärillä (tumman vaalea/ruskeahko) jo lähes 6 vuotta. Nyt olen huomannut harmaantuvani, enkä haluaisi vielä antaa sen näkyä, ja olen harkinnut palaavani takaisin värjäysten maailmaan. Luulen, että nykyisen luonnollisuus-trendin myötä meitä on useita kolmi-nelikymppisiä, jotka tuskailevat asian kanssa. Ilmeisesti vaihtoehtoja ovat ainakin vaaleat ohuet raidat, kevytsävytteet ja kestoväri. Mikähän on näiden vaatima hoitoväli ja muut plussat ja miinukset? Onko suosituksia siitä, mikä takaisi mahdollisimman luonnollisen ja alkuperäistä hiusväriä kunnioittavan lopputuloksen?

merkkari

Moi! Suosittelen varaamaan ajan kampaajalle ja keskustelemaan asiasta niin, että ammattilainen näkee tilanteesi ja tuntee hiuksesi. Sillä tavoin saat varmasti parhaiten sinun hiuksiasi palvelevan lopputuloksen, sillä kuten sanoit, niin keinoja harmaiden häivytykseen on monia lähtien kasviväreistä raidoituksiin ja kevytväreistä kestoväreihin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.