Light ginger festival hair!

No nyt mie repäsin! Alkoi harmittaa oma pelkuruus, jonka takia otsatukkaa mietitään vuosi ja hieman liian lämpimän sävyn takia valvotaan yö. Että värjäsin sitten oranssiksi.

Ja onneksi värjäsin! Tämä on aivan mahtava :D

Myönnetään, että väri on tehty suoraväreillä, jotka toivon mukaan lähtevät viimeistään askorbiinihapolla pois. Mutta sitä ennen, Ruisrock, I'm ready!

-Meeri

Kommentit

Kateliini (Ei varmistettu)

Mahtavaa Meeri! Ihan jo harmittelin siinä sun mainoskuvauspostauksessa kun sanoit, että sun väri on vaalea. Kun joskus suunnittelit punasävyä. Ihan huipulta näyttää! Purkit kuviin, mistä tuubista otettu! :D

merkkari

Joo, oon monesti värjännyt hiukseni kuparilla ja huomannut palanneeni vaaleaan jo parin viikon jälkeen. Se on joku sisäinen juttu :D

Värit on sekoitettu Wella Color Fresh -suoraväreistä. Löytyy 8/03, 10/36 ja 7/43, joista miksaamalla löytyi hyvä sävy.

kiasophie
Sparks by K

Vitsi mikä tukka, täydellinen!! Mun täytyy tunnustaa, että omalla bucket listillä on ollut ton värinen tukka ja puoli vuotta, enkä oo uskaltanut. Sun rohkaisemana ehkä uskallan! 

merkkari

No todellakin uskallat! Oon edelleen niin innoissani, että ainoa mikä harmittaa on se, etten tehnyt tätä aikaisemmin :D

Omppu2 (Ei varmistettu)

Ihana väri!!!

Mulla olis sulle kysymys, en tiedä osaatko vastata? Kävin kaksi viikkoa sitten Goldwellin Kerasilk-hoidossa, tiedät varmaan mistä siinä on kysymys? Sen jälkeen tukka on haissut kamalalle märkänä, kuivana ei ole mitään hajua. Edes shampoon/hoitoaineiden haju ei tule esiin millään tavalla kuivastakaan hiuksesta. Onko sulla jotain niksiä, jolla saisi pahan hajun pois hiuksista? Kiitos!

Kateliini (Ei varmistettu)

Hei kuulostaa tutulta!! Mä ostin semmosen laineraudan, jossa on ne kolme puikkoa joiden väliin krepataan. Kuivana en huomannut mitään, mutta kun pesin hiukset, ne haisi ihan palaneelta! Poika 4v sanoi että "täällä haisee kärähtänyt grilli!"

Hiukset on päässä vielä, mutta lainerauta lähti palautukseen Giganttiin, siellä kun otetaan "testattukin" takaisin, jos ei ole tyytyväinen. Ja enhän minä ollut, grillipehkollani.

Mielenkiintoinen tämä yhteys sinun kokemukseesi! Nimittäin kampaajanikaan ei ollut ennen kuullut moisesta. Oma teoriani on, että siinä raudan päällä oli joku tehtaan rasva yms joka sitten paloi hiukseen kiinni. Haju lähti parissa pesussa. Toivottavasti sullakin!

Omppu2 (Ei varmistettu)

Mielenkiintoista! Itselläni tämä haju on tosiaan kestänyt pari viikkoa eli n. 7 pesua.. Olen kokeillut eri pesuaineita, myös syväpuhdistavaa. Kampaajani ei osaa oikein auttaa, kun tehtiin se ilman ennakkokokemuksia testinä minulle, eikä liioin hoidon maahantuojakaan tiedä mitä tässä kokeilisi :/ Mullakin haju on ehkä jollain tapaa palaneen haju, samalla kuitenkin pilaantuneen haju.

merkkari

Tosi outoa! Mulle tehtiin se Kerasilkin Volume -käsittely joskus keväällä eikä siitä tullut mitään outoa hajua. Ehkäpä sinuna kysyisin käsittelyn tehneeltä kampaajalta maahantuojan yhteystietoja ja lähtisin selvittämään asiaa sieltä. Kuulisin tosi mielelläni, jos jotain selviää!

Mia K.
Voi taivas

Sun väri ♡

merkkari

Kiitsa! Tosin nyt jo väristä luovuin (eikä muuten käynyt ihan yhtä helposti kuin alunperin kuvittelin, nimim. askorbiinihappo + mieto vaalennuspesu + reipas vaalennuspesu). Mutta kylläpä vaihtelu virkisti! :D

XYZ (Ei varmistettu)

Tosi kaunis ja luonnollinen väri!
Ja kyllä oli kivaa ja lohdullista lukea, että kampaaja luonnehtii itseään pelkuriksi hiusmuutosten suhteen - kun on itse mietiskellyt vaivihkaa lyhyempiä hiuksia jo vuosia, mutta pelkää melkein omia ajatuksiaankin... Ehkä uskallan ottaa asian puheeksi edes kautta rantain, kun ensi kerralla tavataan...

merkkari

Joo, lähdetään varovaisesti fiilistelemään! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.