Lukijoiden hiusprojektit + arvonnan voittajat!

Kaupallinen yhteistyö: New Nordic

Hola hola! Muistatteko kahden viikon takaa postauksen, jossa juttelin hiustenlähdöstä, sen syistä ja hoitamisesta? Esittelin postauksessa myös Hair Volume -ravintolisät, joihin liittyen järjestettiin myös arvonta kysymyksellä "Minkälainen projekti sinulla on tällä hetkellä meneillään omien hiustesi kanssa?". Arvonta päättyi perjantaina ja syöksyin samantien vastausten kimppuun.

Vastauksia tuli yli 150 eikä liene yllättävää, että suurin osa meistä haluaa aina vain pidemmät ja tuuheammat hiukset! Vannoutuneena Excelin rakastajana lähdin erottelemaan lukijoiden erilaisia hiusprojekteja piirakkakaavioon ja tässäpä on nyt nähtävillä mitä teillä, rakkaat blogini lukijat, on tällä hetkellä mielessä (tarkennuksena, että yhdellä ihmisellä voi olla useampi hiusprojekti samanaikaisesti):

Lähes joka kolmas meistä haluaa pidemmät (ja mieluiten myös tuuheammat) hiukset! Jos mukaan lasketaan vielä eri syistä johtuvasta hiustenlähdöstä kärsivät ja tietysti siitä tilanteesta pois haluavat, jopa puolet kaikista vastanneista yrittää parhaillaan kasvattaa hiuksia. Muita suosikkivastauksia olivat erilaiset hiusten luonnollistamisprojektit, oman värin kasvatus, hiusten kunnon parantaminen sekä isona ryhmänä myös hiuspohjan oireilun kanssa kamppailevat.

Vastauksien seassa oli myös valtava määrä sairauksia, lääkitystä, stressiä ja epätoivoa. Jopa 1 viidestä vastaajasta kärsii hiustenlähdöstä tai yrittää toipua siitä. Ihan niin kuin luonnossakin puut ja kasvit, hiuskaan ei kasva kunnolla syystä tai toisesta onnettomasta maaperästä. Sairauksien osalta ei voi kuin jatkaa hoitoja ja toivoa, että ne auttavat ja maaperä paranee. Raskauden aiheuttamat hormoniongelmat toivon mukaan tasoittuvat ajan kanssa. Mutta tuo stressi. Oi tuota uutta kansanvaivaamme.

Ulkoapäin nähty vaiva voi auttaa hieman, mutta eipä sitä oireilevaa puuta välttämättä oksia leikkaamalla saa paremmin kasvavaksi. Hetkeksi aikaa toki paremman näköiseksi. Hiustenkasvatuksen tärkeimmät askeleet ovatkin hiuspohjan hoito, pääkopan kuntoutus ja oikeanlaisen ravinnon varmistaminen. Se mikä on kellekin parasta ravintoa, ei välttämättä ole minun asiani kertoa, mutta ehkä voimme olla yhtä mieltä puhtaan ja monipuolisen ruuan merkityksestä sekä hiukkasen pienemmistä määristä sokeria ja pullaa. Vaikka vitamiinit ja ravintolisät eivät pysty korvaamaan ruokavalion tai vaikkapa hyvien yöunien merkitystä, ne voivat osaltaan auttaa tässä projektissa.

Arvonnan kohteena oli siis 4 settiä kolmen kuukauden kuuria Hair Volume -ravintolisiä (arvo 71,87). Kirjoittelin näistä hiusten kasvua ja tuuheutta edistävistä vitamiini-aminohappo-kasviuutevalmisteista tuossa parin viikon takaisessa postauksessa - käyhän lukemassa lisää infoa sieltä. Mutta nyt tärkeimpään eli arvonnan voittajiin!

...rumpujen pärinää...

Onnitteluhalaukset kaikille voittajille! Toivottavasti paketit kilahtavat postiluukuistanne pian ja niistä on teille valtavasti hyötyä.

Tsemppiä myös kaikille muille hiusprojektien pariin! Itse liityn teihin kasvattelijoihin, kunnon parantelijoihin ja värin fiksaajiin. Vaikka valmista ei tulisi ikinä, niin nautitaanhan myös välivaiheista :)

-Meeri

Kommentit

Niinulan Niinu (Ei varmistettu) http://niinula.blogspot.fi

Ihana yllätys!Kiitos tästä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.