Luonnonkosmetiikan meikkivalio - Hynt

Vihdoin, vihdoin, vihdoin! Luonnonkosmetiikan puolelle on ilmestynyt sarja, jonka avaintuotteet päihittävät parhaimpiakin synteettisen puolen meikkejä! Ja nyt en hehkuta turhaan, vaan kehotan vakavasti tutustumaan meikkisarjaan nimeltä Hynt.

Amerikkalainen Hynt lähti liikkeelle perustajansa Meryl Marshallin kärsimysten kautta. Juuri rintasyövän selättänyt Meryl halusi löytää sarjan, jonka tuotteita hän voisi käyttää iholleen ilman pelkoa myrkyistä, karsinogeeneistä tai ihoärsytyksestä, tinkimättä kuitenkaan laadusta, pigmenttirikkaudesta ja kestävyydestä. Koska etsinnät päättyivät tuloksettomina, syntyi Hynt.

Sarjan kruununjalokivi on ehdottomasti lukuisia palkintoja voittanut Duet Perfecting Concealer. Aivan käsittämättömän pieni määrä kermaisesti levittyvää peitevoidetta hävittää näpyt, maksaläiskät ja tummat silmänaluset täysin ja se pysyy hievahtamatta paikallaan koko päivän kevyellä puuteroinnilla viimeisteltynä. Avokadoöljy, aloe vera ja cupuacu-voi hoitavat, kosteuttavat ja suojelevat samalla, kun iho ja huokoset pääsevät edelleen hengittämään normaalisti. Itselläni on neljästä sävystä toinen, light, joka sopii talvi-iholleni loistavasti.

En liioittele yhtään, kun sanon, että tämä tuote meni kirkkaasti koko meikkiarsenaalini kärkeen. Siis ihan oikeasti - ekana päivänä pysähdyin neljä kertaa peilin eteen, että vau - mulla ei ole silmänalusia :D

Toinen tuote, jota en uskonut koskaan luonnonkosmetiikan puolelta löytäväni, oli kunnollinen, erittäin kestävä, helposti levittyvä ja pigmenttirikas silmänrajauskynä Noh, löytyipä samalla sekin, sillä Hyntin kookosöljypohjainen Forte High Definition Eye Liner sisältää mielettömän määrän pigmenttejä, jotka pysyvät todella hyvin! Varsinkin, kun rajauksen viimeistelee luomivärillä, pysyvyys on taattu iltaan saakka. Värejä löytyy musta ja ruskea (joka on muuten hyvin tumma ja intensiivinen ruskea ilman sitä iänikuista punertavaa pohjasävyä).

Suomessa Hyntiä taitaa myydä tällä hetkellä ainoastaan Naturelle.fi.

Fiiliksissä,
Meeri

Tuotteet on saatu testiin blogin kautta

Kommentit

Suvituuli* (Ei varmistettu)

Oi! Kuulostaa liian hyvältä. Olen itse kamppaillut koko talven kuivan sy-alueen kanssa, ensimmäistä kertaa ikinä iho on hilseillyt luomista irti. Tähän yhdistetään vielä järkyn kalpea iho (oikeasti, tuttavapiirissäni ei ole ketään vastaavaa) ja koko alaluomen kattava purppura väri.. Ei hyvä.. ! Kuinkahan tää Hynt toimisi näinkin kuivalla ja haasteellisella iholla? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.