Luonnonkosmetiikan ykköstuotteet kuiville ja hennoille hiuksille

Kuulen lähes päivittäin, kuinka luonnonkosmetiikan puolelta on hankalaa löytää hyviä tuotteita hiuksille. Shampoon halutaan olevan tarpeeksi pesevä, mutta kuitenkin hoitava ja mielellään vaahtoava (vaikkei tämä ominaisuus sinällään tarkoita mitään, lisää vain käyttömukavuutta). Hoitoaineen taas pitäisi selvittää ja hoitaa hiuksia, ei suinkaan takuttaa tai rasvoittaa.

Olen tehnyt tässä kuukauden ajan testiä, jonka voittaja on kiistaton. Madaran Gloss and Vibrancy shampoo sekä Nourish and Repair conditioner ovat yksinkertaisesti loistavia! Omat hiukseni ovat vaalennetut, hennot ja kuluneet, mutta hoitotehoa riittää siitä huolimatta eikä lopputulos ole yhtään littana, päinvastoin!

Skeptikot tuskin huomaavat eroa normishampoiden ja näiden tuotteiden käyttökokemuksessa, joten näillä tuotteilla on helppo myös aloittaa eko-kokeilut. Ei tässä enää hirveästi keksi syitä, miksi haluaisin kuorruttaa hiukseni kaiken maailman myrkyillä, kun luonnontuotteilla saa aikaan ehkä jopa hiukan paremman lopputuloksen: ilmavammat ja paremmin puhtaana pysyvät hiukset sekä tyytyväisyydestä hykertelevän omantunnon.

Miten on, joko sinä olet vaihtanut hiustuotteissa luonnonkosmetiikkaan? Mitkä ovat omat suosikkisi?

Meeri

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Olen pikkuhiljaa tehnyt siirtymää luonnonkosmetiikkaan. Hiusten osalta en ole ihan vielä siihen päässyt (edellisiä aineita jäljellä kaapissa ja päättänyt ostaa tilalle luonnonkosmetiikkaa kun ne loppuvat), mutta ihon osalta selkeästi enemmän ja enemmän koko ajan :) Hiuksiin tavoitteena kokeilla shampoopalaa, mutta aluksi ostan ihan purkkishampoota sillä reuhkani kunnon vuoksi shampoo pala voisi olla aika tuskaa, joten säästelen sen kokeilun vähän pidemmälle ;)

merkkari

Joo, oon huomannut, että todella monella on meneillään sama prosessi. Olen kuullut palashampoista sekä tosi hyvää että hiukan huonoa, riippuu nähtävästi paljon hiuslaadusta. Kerro sitten, kuinka käy!

eviela
NOT A Wonderland

Joo juuri tämän takia odotankin, että saan tämän huonon reuhkan kasvatettua pois ja vasta sitten testiin, koska nyt jos yritän sillä niin tulos on katastrofi. Kaikinpuolin. Yritän muistaa tulla kertomaan, voi mennä jonkin aikaa ennenko shampoopalaan saakka pääsen, joudun kaiken nykyisen tukkani kasvattamaan meinaan ennen sitä pois. Aion käyttää sitä siis uudelle omalle tukalleni vasta, joka ei olisi ehtinyt juuri saaha kemikaaleja tms, niin se hyväksyisi shampoopalan paremmin :)

Paula. (Ei varmistettu) http://prinsessaunelmia.com

Oi kiitos kiitos kiiiiiitos tästä postauksesta! Olen tätä jo pähkäillyt pidemmän aikaa, että haluan myös hiustuotteet vaihtaa luonnonkosmetiikkaan, mutta taloudellisesti ei ole ollut mahdollista testata jokaista putelia. Joten mahtavaa, ongelmani on ratkaistu, kiitos!!

merkkari

No hyvä, toivottavasti toimii! :)

Morsio
Mennään vaan!

Voittaako käyttömukavuudessa jopa Nioxinit? Luomu olis pop.

merkkari

On jopa yllättävän sama fiilis, ilman sitä mentolia tietenkin. Vois kyllä toimia sullekin nämä, kokeiluun vaan!

mariaelina (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä tuosta shampoosta, mutta hoitoaine... Se ei millään riitä luonnonkiharalle hiukselleni. Mikään luonnonkosmetiikan hoitoaine ei vain tuo tarpeeksi kosteutta, ja olen testannut lukemattomia (paitsi Rahua, jota en allergian takia voi käyttää). Snif. Siksi joudun toistaiseksi vielä käyttämään synteettistä hoitoainetta, vaikken todellakaan haluaisi. Sama muotoilutuotteiden kanssa.

merkkari

Voi, ymmärrän tosiaan. Kihara vaatii ihan älyttömästi kosteutta. Jatketaan etsimistä, ilmoittele jos löytyy hyvä!

Airam (Ei varmistettu)

Hei! Olisi kiva kuulla mitä muita luonnonkoskmetiikkamerkkejä testasit. Ja vaikka listattuna niiden hyvät ja huonot puolet. Itse käytän Aubreyta.

merkkari

Kokeiluni oli vielä suppea, kun aika alussa tärppäsi niin hyvä, etten malta vaihtaa! Kokeilussa oli Santea, joka on edullinen, perushyvä ja normaalille hiukselle toimiva sekä Less is Morea, joka toimii myös tosi hyvin, kunhan valikoimasta löytyy omalle hiukselle sopiva. Paria muuta en ehkä halua tässä vielä lähteä kommentoimaan, koska aina ei vain joku sovi omalle hiukselle tai yhdestä pesukerrasta ei oikein vielä pysty sen kummempia sanomaan. Kun kokemusta karttuu, niin kirjoitan varmasti lisää! :)

kateliini (Ei varmistettu)

Minä käytin juurikin tuota noin vuoden verran ja aluksi olin tyytyväinen kun pystyin jättää hoitoaineenkäytönkin pois. Sitten totaalisesti kyllästyin siihen että vaikka vaahdotin huolellisesti kolmekin kertaa, jäi niskaan sellainen tahma että vuoden jälkeen luovutin. Jos siinä ajassa ei tukka "totu" niin sitten ei. Siirryin takas "myrkkyhin" ja sain hiukseni takaisin <3

:)

merkkari

Ohoh, erikoista. Noh, aina ei voi voittaa :)

saarah
visual diary

Mä vaihdoin juuri noihin kyseisiin Madaran shampoisiin noin 2,5 vuotta sitten. Enkä vaihda pois enää ikinä. Ihan loistavat tuotteet!

merkkari

Hyvä! Itekin vähän kamppailen noiden muiden testailujen kanssa, että maltanko :D

tanjatanja
Ei Beigeä

KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS!!!!!

merkkari

Ilo on minun puolellani!

palanen (Ei varmistettu)

Mulla on käytössä just tämä kombo! Loistava on! :)
Oon tosin käyttänyt luonnonkosmetiikan shampoita jo ehkä viitisen vuotta ja vaihtelen Madaran shampoon kanssa Flow kosmetiikan shampoopalaa. Palat ei ilmeisesti kaikille sovi, mutta mun ohuille hiuksille ne tekee ihmeitä. Suosittelen siis kokeilemaan sinnikkäästi, vaikka alku olisi vähän tuskainen.

merkkari

Hienoa, kiitos vinkistä!

mip (Ei varmistettu)

Paras luonnonmukainen hoitoaine omalle tukalleni on ollut Santen Brilliant care. Mulla on paksu, kuiva ja luonnonkihara tukka ja on ollut vaikea löytää hyvää hoitoainetta. Madara ei ollut mun tukalle tarpeeksi tehokasta.

merkkari

Hei, juuri sitähän mulla on hyllyssä! Pitääpä testata heti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.