Makeover: Apua punapigmentin aiheuttamaan kellertävyyteen

Omat hiukseni kuuluvat kategoriaan, jotka tuntuvat kellertyvän kaikesta - vedestä, värjäyksestä, auringosta. Hämmästelin ongelmaa pitkään, kunnes veljeni kasvatti viikset, jotka olivatkin yhtäkkiä kuparinsävyiset! Kas, punapigmenttiä suvussa! Meitä punapigmentistä piilosti nauttivia on paljon ja seuraava hiusmuutos on omistettu meille.

Ursulan keltainen tukka raidoitettiin uudelleen ja sävytettiin ihanan pehmeällä ruusukullalla. Herkku! Käy lukemassa kauneusjaterveys.fi -puolelta lisää, ihailemassa kauniita kuvia ja varmistamassa parhaat keinot punapigmenttisen hiusten värjäykseen ja värien valintaan.

Halit!
-Meeri

Kommentit

metallipää (Ei varmistettu)

Upealta näyttää! Itsellänikin on sama ongelma kuin Ursulalla, (luonnostaan) blondit hiukseni kellastuvat sekä menevät jatkuvasti todella huonoon kuntoon. Syyksi olen päätellyt suihkuveden metallit. Metallia kertyy hiukseen, vaikka vältän kotona suihkuttelua, myöskään suihkupäähän liiettävästä puhdistajasta en löytänyt apua. Yritinkin varata aikaa sinulle hiusten konsultointia ja tilannekartoitusta varten (samassa yhteydessä voisi tietenkin vaikka leikata ja värjätä), mutta vapaata ei löytynyt. Osaatko suositella henkilökunnastanne kampaajaa, jolla olisi paljon vinkkejä metallikertymähiuksille?

merkkari

Joo, ongelmasi on tosi yleinen. Uskoisin, että meillä kaikki osaavat auttaa asian kanssa sen verran kuin se ylipäätään on mahdollista. Ongelma on kampaajallekin kinkkinen :/

jnnka (Ei varmistettu)

Heippa, tosi kaunis ja luonnollinen lopputulos tässä, saanko udella reseptiä? :) terveisin toinen aloitteleva kampaaja

merkkari

Kiitos! Tummat raidat CT:lla 7/0+8/73 ja kiiltsikka Illuminalla 9/6+8/05.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.