Makeover: Burnt caramel chop

Ai että oon ylpeä tuosta otsikon kekseliäisyydestä! Tällä hetkellä yksi suosituimmista leikkauksista on kunnon chopped bob aka. chop (tai miksei vaikka chob ;). En keksi parempaa nimeä.

Tässäpä yksi freesattava pää:

Tyvivärillä syvyyttä, pituuksiin kunnon kirkastus sekä tietenkin tämä chop:

Itse haaveilen edelleen salaa tällaisesta hienoisesta kettutyttö-väristä. Ja lyhyestä. Ja pitkästä. Ja milloin mistäkin :)

Ihanaa viikonloppua!

Meeri

Kommentit

Onpa makean ryhdikäs mitta! Tuli äkkinäinen impulssi pätkäistä oma letti takaisin polkkamittaan. :)

merkkari

Ryhdikäs on hyvä sana, kyllä! :)

jekku (Ei varmistettu)

Jumantsuida oot taitava, jos tämä on tulos yhdellä parturikäynnillä!

merkkari

Taaai sitten mulla on loistavat värit käytössä!

HHH (Ei varmistettu)

Moikka,

Olen suunnitellut varaavani aikaa kampaamoosi. Minua mietityttää, että varaanko ajan väri vai kiiltokäsittelyaikana. Minulla on pitkät hiukset, jotka alunperin olivat aivan platinat ja niitä on yritetty pikkuhiljaa tummentaa raidoilla. Haluaisin kuitenkin hieman luonnollisuutta ja raitojen tasoitusta. Väri saisijäädä päältä vaaleaksi mutta alta astetta tummemmaksi, jotta ei tarvitsisi aina panikoida kampaajan varauksen kanssa :)
'Kiitos jos vastaat Terkuin
Tuleva asiakkaasi!! :)

merkkari

Moikka! Kun ekan kerran tulee, niin on se hyvä ottaa varman päälle ja varata normaali värjäysaika. Silloin voidaan kuitenkin tehdä myös pelkkä kiiltokäsittely, jos siihen päädytään, toisinpäin taas ei aika riitä.

Kettunen (Ei varmistettu)

Kiitos taas tukan tuunauksesta! Peilikuvan nähdessään sitä vielä ihmettelee, että mikäs burnt caramel chop sieltä näkyykään... :) Muutos ilmeisesti inspiroi, sillä laminaatit ja rillit on valittu. ;) Kivaa alkukesää!

merkkari

Hienoa! Kaunista kesän alkua sinnekin! :)

catsannie (Ei varmistettu)

Apua, en kestä! Blogi täynnä hienoimpia hiusmalleja ja värejä ikinä! "Kauniit ja luonnolliset hiukset" - juuri sitä haen itsekin omiin hiuksiin. Miten pukea tämä inspiraatio sanoiksi kun istahdan täällä Turun puolessa kampaajan tuoliin, vai otanko sivukaupalla printattuja papereita mukaan..? Varo vaan, kohta matkustan Helsinkiin sinulle laitettavaksi! :)

merkkari

Heh, kiitos :) Ota ehdottomasti kuvia mukaan kampaajalle, se helpottaa työtä ihan valtavasti!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.