Makeover: Caramel long bob

Ihan tällainen pikainen hiusmuutos tähän väliin, mielestäni yksi kesän inspiroivimmista:

Lähtötilanne on perushyvä piitkäksi venähtänyt hius, jossa on omaa väriä varmaan yli 10 sentin mitalta. Latvaa on tummenneltu raidoittamalla ja kiiltokäsittelyllä ennen muinoin ja vanhat vaaleat värit muistuttavat olemastaolostaan lähinnä takuttamalla ahkerasti.

2,5 tuntia siveltimien viuhkintaa ja kas, mikä bööna sieltä kuoriutui! Pituudesta leikattiin roimasti mittaa, malli on tasamittainen ja ulottuu edestä solisluille. Väriä freesattiin laittamalla tyveen hiukan omaa tummempi kevytväri ja vaalentamalla pintahiuksiin muutama reilunkokoinen balayage-raita. Lopuksi koko hius sävytettiin herkulla karamellin sävyllä, joka sopii kivasti tuohon suklaiseen tyveen.

Aurinkoa viikonloppuun, ihanaiset!

-Meeri

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Herkulliset hiukset!

merkkari

No eiks oo? :)

-K- (Ei varmistettu)

Hei! Mitä tuotetta suosittelisit jos haluaisi tyveen enemmän kuohkeutta hiusten ollessa auki? Mulla on siis puoleen selkään yltävät, karkeahkot, paksut ja aika "raskaat" hiukset (eikä ole edes kerroksittain leikatut) ja välillä vähän tympii, kun hiusten pituus näyttää helposti pörröiseltä ja jotenkin noh... suttuiselta ja tyvi puolestaan on sellainen lässähtänyt. Hiuspuuteria, muotovaahtoa, tyvikohottajaa, tupeerausta...? Varsinkin hiuksia kihartaessa olisi kiva jos hiukset olisivat tyvestä suht' kuohkean näköiset.

Saako sillä suosittelemallasi Kevin Murphy Antigravity voiteella kauttaaltaan kuohkeat hiukset vai tuoko se vaan pitoa ja pohjaa niille kiharoille?

merkkari

Hei kokeile Nioxinin Instant Volume -suihketta! Loistavaa kamaa.

Antigravity tuo nimenomaan pitoa kiharoihin, joten se ei ihan tähän lopputuuheuttamiseen ole paras.

-K- (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä! Pakko vain vielä kysyä tarkennusta, että onkohan tuon tuotteen nimi mahdollisesti vaihtunut? Tarkoitatko Nioxin Instant Fullness nimellä kulkevaa kuivashampoota vai Nioxin Thickening Spray nimistä kosteisiin hiuksiin lisättävää suihketta?

merkkari

Siis juurikin tuo Fullness, pahoittelut!

Oliivi (Ei varmistettu)

Vinkkejä kaivattaisiin...:(
Eli kaljuuntuminen. Alkava harmaantuminen(?) .
Miten parhaiten "naamioida" kevyt päälaen hiuskasvuston oheneminen? Vaikuttamassa Imetys, vanha syömishäiriö,perinnöllisyys..?)
Samalla bongattu ensimmäisiä harmaita :/
Lisäksi hiuspohja herkistynyt raskauden aikana niin, että värjääminen kuivattaa/ kutittaa/ärsyttää hiuspohjaa :( eli hiusten väri luonnollinen 8-6N,paikasta riippuen ja punapigmenttiäkin löytyy...
Hiustenpituutena kerrostettu lyhyt polkka. Tykkään letittää hiuksiani ja oma värikin on ihan kiva,mutta tuo "kalju " ....yhyyyy
Ja ikää kolmenkympin verran, ettei nyt mitään mummotukkaa vielä haluaisi :'(
Apua kaivataan!

merkkari

Kurkkaapa tämän postauksen lopussa oleva KC Root Cover -suihke, sävyssä chocolate! Tekee hiuspohjasta tosi tuuhean näköisen eikä ainakaan minulla ärsyttänyt tai kutittanut ollenkaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.