Makeover: Chop away!

Jos neljätoistavuotiaasta saakka on haaveillut lyhyestä tukasta, niin eteen tulee se päivä, jolloin se on vain kokeiltava.

Vanha letti lähti äidille muistoksi :)

Rohkea veto, itse olen aivan hullaantunut noihin luonnonkihariin niskahiuksiin ja pitkään niskaan. Nyt on ilmettä! Toivottavasti siellä on kotiuduttu hienosti uuden lyhyen tukan kanssa :)

-Meeri

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Vautsi! Sopii kyllä hyvin! :)

Voi kyllä olla omistajalla hetken aikaa outo olo uuden tukan kanssa. :D

merkkari

No ihan varmasti! Mutta muiden into on tosi tarttuvaa, kaikki rakastaa kun joku uskaltaa!

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.purkkimafia.fi

Ihana!

merkkari

Kiitti! :)

Meri__ (Ei varmistettu)

Ihana! Toivepostaus: kyseisen naisen jälkitunnelmista olisi kiva kuulla. uudet h810iukset ovat kerrassaan ihanat!

merkkari

Hei, hyvä idea! Pidän mielessä, uusi aika on tossa 6 viikon päästä :D

Hertta
Lilou's Crush

Oi miten siro niska pääsee nyt esiin! Itselläni on  just toisinpäin: olin koko lapsuuden lyhyttukkainen, nyt en luovu kutreista :) 

merkkari

Oon kans itse kasvattanut niin monta kertaa lyhyestä pitkäksi, että ainakin nyt ollaan ja pysytään tässä. Mutta kaihoten näitä lyhythiuksisia katselen, ne on jotenkin älyttömän naisellisia!

Hertta
Lilou's Crush

Totta!

Lounastelia

Ihanan söpö tuo lyhyt tukka, mutta tuo irtileikattu palmikko näyttää pahalle minunlaiseni henkilön islmään joka ei koskaan pysty kasvattamaan sellaista. Mulla on luonnonkihara eli kuiva ja ohuehko tukka...

merkkari

Harva meistä pystyisi tuollaisen letin kasvattamaan, mutta omaan tukkaan kyllästyminen tapahtuu välillä jokaiselle :) Yks asiakas sanoi kerran, että jotain muutosta on välillä saatava, vaikka se ei olis yhtään parempi tai huonompi ku nykytilanne. Pääasia, että tulee muutosta. Ja se on ihan ookoo!

Kommentoi