Makeover: Hehän uusi tukka

Hehä kaipasi uusia tuulia hiuksiinsa ja niitähän täältä pesee!

Lähtötilanne oli kloorista ja vaalennuksesta hieman purukumisoitunut pitkä vaalea:

Leikattiin kivasti eteenpäin pitenevä polkka, laitettiin pieniä raitoja raikastamaan tyveä ja perään vielä Illuminan kiiltokäsittely sävyillä 10/ ja 10/36.

Ihana tukka! Ja kyllä, osaan muotoilla hiukset muullakin tavalla kuin näille surffilaineille, mutta kun ne ovat niin MIELETTÖMÄN kivat juuri nyt! ;)

Hauskaa päivää!

-Meeri

Kommentit

tänään, huomenna.

Pakko kommentoida vaan pikaisesti, että ihanaa huomata, että on olemassa kampaaja joka muotoilee hiukset laineille :D Mulla kampaajat tahtoo jostain syystä aina suoristaa hiukset lopuksi, ja vihaan suoristettuja hiuksia itselläni.. Ei sovi pääni muotoon eikä tyyliini lainkaan.

Mun pitää varmaan tulla sun käsitellyyn sitten hamassa tulevaisuudessa, kun mulla on joskus varaa kampaajakäyntiin :D

Anna Blue Eyes

Tää on ihana! Saisko jotenkin tollaset laineet hiuksiin "pysyvästi" (eipä mikään hiuksissa ikuista ole), jollain permanenttikäsittelyllä tms?

En oo tullut tätä aiemmin ajatelleeksi, mutta tuuli.s kommentti pitää kyllä täälläkin paikkansa siten, että suoristavat aina munkin hiukset ihan piikkisuoriksi. Mulle se sopii ihan hyvin, mutta en koskaan arjessa suorista hiuksia (minkä olen maininnut kampaajalle alussa). En sitten aina kampaajalta lähtiessä tiedä, mitä hiuksista tuli noin mun arkea ajatellen (saanko niitä suoristamatta mitenkään järkevästi myöhemmin).

merkkari

tuuli.s. ja Anna Blue Eyes: Kiitos ihanista kommenteista! Kaikki ovat kyllä kovasti tykänneet laineistaan, niitä kun ei kuitenkaan ihan joka päivä jaksa itselleen vääntää ja toiset taas eivät osaa lainkaan tehdä niitä. Kivaa piristystä arkeen :)

En kyllä olisi kovin optimistinen tuollaisten laineiden aikaansaamiseksi permiksella tai rakennekäsittelyllä. Tuppaa tulemaan tasaisempaa ja tiukempaa kiharaa, noin suuret laineet eivät oikein pysy. Olisi mahtavaa kuulla, josko joku kampaaja olisi tuossa onnistunut ja millä tekniikalla!

Miia H
Kaunis päivä

Moikka Meeri! Olen tulossa sun käsittelyyn lauantaina ja tahdon surffilaineet :)! En malta odottaa...

merkkari

Moikka Miia! Jeeeee, saat! :D

Oikeanlaatuiseen eli sellaiseen jäykähköön, terveeseen hiukseen (ei suomalaisille niin tyypilliseen karvaiseen, hentoon) vois onnistua patukoilla, surffipermis siis. Kerran oon muistaakseni tehnyt... 

Vaikka permiksiä nyt niin kovasti taas pushataan niin mä en vaan tykkää! Tietty ok niille jotka aina vääntää käkkärät mutta sellasenaan pidettäväksi, oh noes!

merkkari

kerttuli: Patukathan vois toimia, hyvä idea! Itse oon käyttänyt niitä toosi kauan aikaa sitten, mutta niitähän vois miettiä taas pitkästä aikaa testauslistalle.

Permiksissä on se ongelma, että moni varmaankiin haaveilee joka päivä sellaisista ihanista kiharoista, joita näkee kuvissa ja mainoksissa, mutta permanentti itsessään tekee aika erilaista jälkeä.. Vaikka toisille kyllä sopii ihan törkeän hyvin kunnon käkkärä!

Niin no joo :D musta on kyllä kiva vääntää permiksiä, mutta harmittaa vaan kun suuri osa asiakkaista tuntuu kuvittelevan että heräävät aamulla enkelilaineissa :)

merkkari

Heh, tuossa saattaa olla totuuden siemen :D

Kommentoi