Makeover: Hiekkakylpy

Ensinnäkin, mahtavia kysymyksiä Crocker-arvonnassa, ihmiset! Pitää ihan ottaa oppikirjat käteen ja etsiä vastauksia muutamiin visaisimpiin kysymyksiin. Vastauksia alkaa tipahdella ensi viikolla, arvonnan päätyttyä. Vielä kuitenkin perjantaihin asti aikaa osallistua, täällä!

Sitä ennen fiilistellään seuraavaa luonnollistumis-projektia. Lähtötilanne kauttaaltaan vaalennettu, johon halutaan oman tyven kasvavan luontevasti:

Reippaalla tummalla raidalla ja kiiltokäsittelyllä saatiin aikaan seuraavaa:

Hyvin toimii ja oma väri kasvaa taas paljon helpommin, vais mitä?!

Kirpsakkaa syyspäivää!

-Meeri

Kommentit

eviela
NOT A Wonderland

Uusi väri kyllä vanhaa hienompi, kannatti tehdä! Mitä muuten luulet, riittääkö oman värin (n. keskivaalea) sävytykseen/kirkastamiseen ihan vain sävyttävät shampoot ja -hoitoaineet? Tarkoituksena ei ole saada niillä aikaan multimaalista muutosta, vaan ihan vain tukkaan hienompaa sävyä/kirkkautta.

merkkari

Voit ehdottomasti kokeilla! Mikäli hiuksissa on voimakkaasti vaalentuneita kohtia (vanhoja raitoja tai auringonvaalentamaa), niin niihin kohtiin väri todennäköisesti tarttuu ekana ja kovimmin, mutta suht tasalaatuiseen omaan väriin voit hyvin testata. Erittäin punaisten tai tummine värien kanssa kannattaa olla varovainen, sillä ne saattavat jämähtää kunnolla. Itse tykkään Wellan Color recharge -hoitoaineista, joista varsinkin Warm brunette -sävy sävyttää omaa hiusta aivan mielettömän kauniisti!

Epe (Ei varmistettu)

Toi ois just mun unelmien tukka :) Ihana väri. Pitää näyttää omalle kampaajalle toi jos onnistuisi ! Oot taitava ja tykkään näistä luonnollisista tyyleistä niin värjäyksessä kuin kampauksissakin. Hitsi ku asuis Helsingissä!

merkkari

Kiva, kiitos! Tänne Helsinkiin tulee junat ja bussit ;)

Uusia avauksia

Tosi hyvän näkönen.

merkkari

No mutta kiitos!

Tuskaa! (Ei varmistettu)

Hitsi, pitää vissiin Helsinkiin asti lähteä kampaajalle. Eilen näytin tätä ja paria muuta saman tyylistä hiusväriä täältä blogistasi, niin lopputulos on liian tumma ja harmaa tukka. Raidat epätasaisesti: toista puolta kasvoja kehystää sumppu melkein mustaa raitaa ja toista puolta paljon vaaleampi hius:D Näytti paremmalta kampaajan valoissa, kotona ja luonnossa ei. Toisaalta opiskelijatyttö oli kyseessä, niin en viitsisi mennä valittamaan heti. Haalistuuko syväputsarilla? Haluaisin kuitenkin vaaleamman yleisilmeen kuin nyt.

merkkari

Voihan harmi. Syväputsari auttaa varmasti jonkin verran, ota vain käyttöön mutta muista hyvä hoitoaine. Onneksi tummat värit ja harmaat taitot tuppaavat haalistumaan vaaleassa pohjassa ihan peruspesemälläkin. Mutta näitä sattuu, allekirjoittaneellekin! :)

Zinna (Ei varmistettu)

Mikä tuon hiekkaisen kiiltokäsittelyn sävy on, siis se koodi -jos pyytäisin omaa kampaajaani täällä Savossa kokeilemaan sitä minunkin hiuksiini ensi kerralla ;-)

merkkari

Hmm, samanlaiseen lopputulokseen pitää käyttää hyvin erilaisia väriseoksia. Seos riippuu täysin hiusten lähtötilanteesta ja kunnosta. En siksi uskalla antaa tähän mitään fool proof -reseptiä, kannattaa luottaa kampaajaan! :)

Zinna (Ei varmistettu)

Niin, unohtui mainita, että lähtökohta on siis aikalailla samanlainen. Kiiltokäsittelyä on laitettu jo useinkin ja tykkään siitä, mutta sävy on aina ehkä liian `harmahtava´. Tuo hiekkainen sävy vois olla aika kiva vaihteeksi :-)

merkkari

Niin just. Olisinkohan laittanut tähän 8/0+9/43+10/38 :)

Hamekaro

Näyttääpä mahtavalta!! Voikun omallekin päälle saisi tälläisen käsittelyn! Olet lahjakas.

merkkari

No mutta, kiitos!

sonny (Ei varmistettu)

saakos tiedustella paljonkos mahdollisesti tämmöinen hiusprojekti kustantaa?

merkkari

Raidat pitkään tukkaan ja koko päähän parilla värillä ja kiiltokäsittely päälle tekee 189 euroa.

Asd (Ei varmistettu)

Moikka, haaveilen aina kuvan kaltaisista kiharoista, mutta en tiedä miten ne tehdään! Millä välineellä kuvien kiharat on tehty? Mitä tuotteita käytät kiharoiden pohjalla? Kiitos! :)

Kommentoi