Makeover: Illumina, kameleonttiväri

Wella on lanseerannut uuden hiusvärisarjan, Illuminan, kampaamoille. Värin idea on siinä, että sen läpi paistaa hiuksessa jo olevia eri tummuuksia ja raitoja, jolloin lopputulos on todella luonnollinen ja vivahteikas. Vapise hiusvärimaailma ja tasaiset peittomaalit! ;)

Saimme värit koululle ja täytyy sanoa, että olemme kaikki erittäin vaikuttuneita. Lopputulosta ei voi olla hämmästelemättä, sillä väristä paljastuu koko ajan uusia, upeita sävyjä, kun sitä tarkastelee vähänkin eri kulmasta tai valosta.

Värjäsin opiskelijakollegani hiukset Illuminan sävyillä 10/1 ja 9/6 (puolet kumpaakin), kun toiveissa oli selkeästi pastellinen, violetinsävyinen harmaanvaalea.

Värjäysvaiheessa pelästyin ihan kunnolla, sillä vaikutusaikana väri muuttui kuolemantummanharmaaksi.. en tiedä opinko koskaan, että vaikutusajan värillä ei ole mitään tekemistä lopputuloksen kanssa, erityisesti kun tarkastellaan hiusten vaaleusastetta.

Lopputulos oli kuitenkin kaikkien mielestä äärimmäisen onnistunut ja erityisesti juuri sitä, mitä asiakas toivoi:

Siis katsokaa noita upeita pinkkiin taittuvia osioita!

Lähtökohta oli hyvin vaalea, jo harmaaseen taittuva hius:

 

Tässä vielä ennen ja jälkeen. Todellista valaistumista on kyllä tapahtunut!

 

Huomenna menee oma tukka väripurkin alle, saa nähdä mitä keksitään! Se on selvää, että tässä alkaa vallan vaativaksi hiusvärien suhteen.Vai mitä mieltä olette, eikö tämä nyt ole ihan maagista?! :)

-Meeri
 

Kommentit

utelias (Ei varmistettu)

Tosi kivan värinen! Itsekin tehnyt monia noita harmaita illuminalla! Jos saan kysyä,mitä hapetetta käytit?

merkkari

Kiitos! Voi , tämä on tehty joskus kaksi vuotta sitten Illuminalla. En kyllä kuollaksenikaan muista hapetetta :/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.