Makeover: Kaikkien aikojen yleisin hiusmallivirhe ja sen korjaus

Seuraava tapaus on varmasti tuttu jokaikiselle kampaajalle ja samassa tilanteessa asiakkaita astelee sisään useita viikossa. Mistä on kyse - käy lukemassa Kauneus & Terveys -lehden puolella tästä :)

Hei kertokaahan, että onko nämä K&T-lehden puolelle linkatut jutut teidän mielestä ookoo. Tuleeko klikattua? Onko ne helppolukuisia? Arvostan kaikkia palautteita, myös ylläolevan hiusmallivinkin suhteen! :)

-Meeri

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Toisinaan klikkaan, useimmiten en. Sinänsä omituista, kun luin mielelläni kaikki muutokset, kun ne olivat vielä suoraan blogissa.

Ei luulisi, että yksi klkkaus on liikaa, mutta näköjään on. Melko usein myös tällainen pohjustus-/linkkipostaus tulee skipattua täysin, kun tietää että se varsinainen sisältö on ihan muualla.

merkkari

Joo, ymmärrän pointin, en itsekään jaksa klikata sitä yhtä ylimääräistä klikkausta! Ja alkuperäisten opintojeni kasvattina tiedän homman laidan käytettävyyden puolelta ja homma on vain korostunut niiltä vuosilta - yksikin klikkaus voi olla liikaa.

_Laura_ (Ei varmistettu)

Mulla vähän sama, toisinaan tulee luettua ja toisinaan ei (useammin luen kuin jätän lukematta), vähän riippuen siitä, kiinnostaako postauksen aihe vaiko ei. Blogissa jo olleita makeover-juttuja oon lukenut aina, toki siitä syystä kun ne nyt valmiiksi on siinä nenän edessä niin miksi jättää lukematta.

Jutut on kuitenkin helppolukuisia ja kyllä mä klikkailen, mikäli aihe itseäni kiinnostaa. Ainoa miinus on se, että normaalisti klikatessa artikkeli aukeaa blogisivun päälle eikä omaan uuteen välilehteensä.

merkkari

Jes, pitääpä selvittää voiko tolle välilehtijutulle tehdä jotain!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla myös sama kun ylemmillä; en klikkaa. Aina ennen tykkäsin kamalasti näistä postauksista täällä blogissa, mutta nyt kun ne on siirtynyt tonne toiselle sivulle niin ei tuu luettua ollenkaan. Sama homma näiden "täytepostausten" kanssa; yleensä vaan jätän ne lukulistalta klikkaamatta auki. Mua ainakin harmittaa, että ne siity K&T:n alle. Jotenkin latisti tunnelmaa.

merkkari

Tuota tunnelmajuttua olen vähän pelännytkin, kiitos palautteesta!

kateliini (Ei varmistettu)

Pidän makeover-jutuista edelleen, vaikka nyt yhden linkin joutuukin auki klikkaamaan. En näe sitä minään vaivana sisältöön nähden. Jos bloggaaja siirtyy lehden alle kirjoittamaan tyylimuutoksista, se on mielestäni täysin ok, ja hänen päätettävissään. :)

Tämä blogi on pysynyt hyvin aihepiirissään ja yhteistyöpostauksetkin ovat teemaan liittyviä. Se ärsyttäisi jos täällä alettaisiin jotain makkarapakettia mainostaa ;)

merkkari

Ihana kuulla, kiitos! Olen ollut hirveän tarkkana kaikkien mainoskamppisten kanssa. Se on selvää, että jos jostain mainitsen, niin sen takana seison ja vankasti!

tii-ija (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä myöntää, että mua on harmittanut tää K&T:n mukanaan tuoma yks klikkaus. Vaikka toisaalta ymmärrän asiaa bloggaajan kannalta. Mutta useimmiten tulee blogit selattua puhelimella ja silloin se ykskin klikkaus on liikaa. Eli nykyisin klikkaan auki ainoastaan jutut jotka todella herättää kiinnostuksen ja näin on tapahtunut vain pari kertaa muutoksen jälkeen :/

merkkari

Joo, puhelin hankaloittaa asioita ja selaamista entisestään, kiitos palautteesta!

Chagak (Ei varmistettu)

Postaustoive: voisiko saada make over juttuja ja hoitovinkkejä pitkiin hiuksiin ja niiden kasvattamiseen? :) tuntuu, että joka lob ja kaikki mahdolliset polkat on nyt in. Itse kuitenkin haaveilen pitkästä liuhuletistä ;)

merkkari

No mikä jottei! Esimakua voi lukea tästä postauksesta: Hiustenkasvatuksen ABC.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsekään en ikinä klikkaa ns klikkiotsikoita. Ennen aina luin postaukset täällä, nykyään usein jää lukematta kokonaan. Tykkään blogistasi ja saat tehdä sillä mitä ikinä haluat, ei sillä :)

merkkari

Joo, kiitos! Mutta teillehän mä tätä teen, joten olen pelkkänä korvana ja muokkaan kyllä toimiani teidän toiveiden mukaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkään en oikein lämpene näille ylimääräsille klikkauksille - eli harvemmin tulee klikattua, vaikka juttu kiinnostaisikin. Juuri äsken tähän blogiin tullessa ajattelin, että vitsit kun täällä on tää ärsyttävä systeemi, et osa jutuista on blogissa ja osa muualla. Eli pakko siis nyt antaa palautetta, kun sitä vielä kerran kysytään! Mun mielestä tää järjestely ei ole ollenkaan lukijaystävällinen, enkä välillä kiusaksenikaan klikkaile K&T:n sivulle. Sorry, mikälie psykologinen ilmiö taustalla :D

Jos noita linkkejä K&T:hen pitää nyt olla, niin ne voisi myös laittaa/koodata avautumaan uuteen ikkunaan.

Tämä kritiikki nyt siis vain näitä klikkailuja/blogijärjestelyä kohtaan. Olet tosi taitava kampaaja, ja kättesi jälkeä on kiva katsella ja siitä saa paljon inspiraatiota - kaiken muun blogista löytyvän informaation lisäksi. Papukaijamerkki myös siitä, että jaksat ahkerasti vastailla kommentteihin. :)

merkkari

Kiitos palautteesta! Ymmärrän täysin, en itsekään jaksa kovin herkästi klikkailla linkkejä eteenpäin. Ja kommentteihin vastailu on mulle kunnia-asia! Niitä ei tosiaankaan tule liikaa ja olen tosi kiitollinen jokaisesta, joka jaksaa ottaa hetken ja naputella ajatuksiaan julki :)

Onana (Ei varmistettu)

Tykkäsin enemmän jutuista täällä blogin puolella, jotenkin oma äänesi tuli niissä paremmin läpi. Yksi klikkaus lisää ei omassa päivittäisessä käytössä kuitenkaan juurikaan vaikuta, ja ymmärrän, että mahdollinen rahallinen korvaus K&Tn suunnalta on varmasti kiva lisä sinulle.

merkkari

Joo, oma ääni on pitänyt ihan tietoisesti vähän häivyttää virallisempien artikkelien puolella ja se on vaivannut hieman itseäkin. Kiitos palautteesta!

En ole lukenut kertaakaan muita kuin tässä blogissa olevia juttuja :/ Harmittelen aina, kun huomaan, että juttu jääkin tyngäksi ja loppu on jossai muualla. Ei jaksa.

merkkari

Voi harmi, kiitos palautteesta! Tosi hyvä, että kerrot fiilikset!

Nuumi (Ei varmistettu)

Seurailen blogiasi tosi satunnaisesti, joten en nyt ota kantaa alkuperäiseen kysymykseen.
Sen sijaan halusin vain ohimennen huikata, että sinulla on mielettömän hieno tapa ja kyky ottaa vastaan palautetta. :)

merkkari

Ai vitsi, kiva kuulla, kiitos! :) :)

Simple year

Itsellä tuo on yleinen ongelma mitä kuvaat blogissasi. Toisinaan kun eksyn uudelle kampaajalle he tekevät nimenomaan tuon mitä sinä teet ja sen oman painajaisena mitä en todellakaan omille hiuksilleni halua. Kaikista yleisin virhe on nimenomaan tuo etuosan lyhennys mitä henk. koht. inhoan aivan yli kaiken. Mutta makuja on monia. =)

merkkari

Näinpä! Mutta hyvä, jos on löytynyt malli, joka loksahtaa omalle kohdalle!

nansk

Täällä yksi, joka lukee jokaisen makeover-postauksen! Periaatteessa inhoan klikkiotsikoita, mutta täytyy sanoa että tämän blogin kohdalla teen miellelläni poikkeuksen. Ainoa mikä harmittaa on se, että niissä tosiaan on jonkun verran virallisempi soundi kuin ennen täällä sun omalla tontilla. Jatkan kuitenkin lukemista!

merkkari

Huippua! Ihanaa, että alan tunnistaa teitä pitkäaikaisia lukijoita täältä <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.