Makeover: Kanelia kehiin

Joskus pelkkä nopea kiiltokäsittely riittää ja lopputulos näyttää siltä kuin olisi tehty jotain enemmänkin! Käy vaikka lukaisemassa Reetan muutoksesta kauneusjaterveys.fi -sivuston puolella (täällä).

Kaneli on muuten syksyn herkullisin hiusväri! Mitäs pidätte?

-Meeri

Kommentit

Kisumau (Ei varmistettu)

Ei liity aineeseen, mutta: mun suuri unelma olis päästä sun värikäsittelyyn! Mulla on ollut aivan uskomattoman huono kampaaja-tuuri, vaikka en mitään ihan supertarkka edes ole niin 2 viimeistä käyntiä on luonut mulle sellasen kampaajakammon etten tiedä uskallanko enää ikinä...

Ilmeisesti kaikki ei vaan ymmärrä, mitä tarkoittaa luonnollinen? Mulla OLI kaunis vaalea tukka, maantienharmaalla (omalla) tyvellä... Pyysin kampaajalta raitoja (etenkin tyveen) ja luonnollista lopputulosta; tuloksena lämmin, punertava vaalean/keskiruskea, jossa ei juuri väsyeroja ole. Muistuttaa vähän tuota sun lopputulosta, sillä erotuksella että väri on tasaisempi ja kuvan mallille se sopii, itselleni ei :) Oma väri on kylmä, ja lämmin saa kasvot näyttämään väsähtäneeltä ja likaiselta.

Lisäksi väri tuntui haalistuneen jo ekassa pesussa aika reilusti. Tiedän, että olisi pitänyt avata suu jo kampaajalla, mutta ajattelin että ehkä se näyttää kotona kivemmalta tai että totun... Ensimmäistä kertaa ihan oikeasti itkettää hiusten takia.

Osaatko neuvoa, miten sävyä saisi kylmemmäksi tai mikä olisi muuten helpoin korjausliike? Onko vaaleat raidat (eri kampaajalla...) ihan tuhoon tuomittu idea? Harmittaa senkin takia, että olen ollut pitkään värjäämättä että ohut tukka saisi levätä....

Mutta, jokatapauksessa, sun tekemät hiukset on ihania ja värit just ihan täydellisiä, oikeasti luonnollisia! :)

merkkari

Onpa harmillinen tarina :/ En ehkä itse lähtisi siihen nyt mitään kaupan hyllyn hätäratkaisuja tekemään, vaan varaisin ajan sille unelmakampaajalle ja vaikka odottaisin sitten hetken, että saisin varmasti hyvän. Meillä kyllä osaa kaikki tehdä tosi luonnollisia hiuksia, että tervetuloa vain! :)

Kisumau (Ei varmistettu)

Tulisin, jos asuisin Helsingissä :) Nyt tulisi vähän liian pitkä matka. Päädyin varaamaan uuden ajan (vanhaan tuttuun paikkaan) ja toivon, että jotain olisi tehtäväsissä....

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan ekana hommaa Fudgen Clean Blonde -shampoo jostain kosmetiikan nettikaupasta kuten Cocopanda. Ei rasita hiusta, taittaa väriä todella napakasti kylmempään ja jos lopputulos on huono, haalenee noin viikossa (ja jos lopputulos on hyvä niin shampoota uudestaan päähän kun haalenee). Lisäksi on riittoisaa.

Kisumau (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä!

Kateliini (Ei varmistettu)

Upea!

Cinnamonnia (Ei varmistettu)

Ihana muutos!! Yksi suosikeistani tässä blogissa :)

Mitä sävyjä tässä on käytetty Wellan värikartasta? Olisi mahtavaa saada samankaltainen lopputulos, kun pohjakin on itselläni lähellä tämän muutoksen lähtötilannetta.

merkkari

Voi, kiitos! En kuollaksenikaan muista mitä tähän olen käyttänyt, mutta varmaankin 8/37 ja 7/43 ainakin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.