Makeover: Maailman pisin tukka

Näin megapitkiä ja paksuja hiuksia näin hyvässä kunnossa näkee harvoin! Oltiin tehty jo aikaisemmalla kerralla tyveen tummempi väri, tällä kertaa blondattiin latvaa ja softattiin kokonaisuutta kiiltokäsittelyllä.

Tässä lähtötilanne kesken tyven värjäyksen:

Ja tällainen upeus saatiin aikaiseksi:

Jos täydellistä liukuväriä haetaan, niin koen, että kyllä siihen pari kampaajakäyntikertaa tarvitaan, jos ihan yksivärisestä pohjasta lähdetään. Yhdellä kerralla harvoin tulee tarpeeksi luonnollisen oloista (ja itsehän olen näissä asioissa erittäin vaativa). Siihen tarvitsi niin kovasti aikaa ja sitä myötä sitten laskukin kasvaa.

Onko muilla kampaajilla minkälaisia kokemuksia liukuvärien tekemisestä? Mitä olette havainneet parhaiksi nikseiksi?

Leppoisaa viikonloppua!

-Meeri

 

 

 

Kommentit

Keke (Ei varmistettu)

Millä tekniikalla olet tehnyt tämän liukuvärin? Väri näyttää upealta! :)

merkkari

Kiitos Keke! Maalasin ensin suojapaperin päällä latvat aika tasaiseen rajaan pienissä osioissa, hieman u:n muotoisesti. Sen jälkeen pesupaikalla tein miedomman seoksen (mukana siis lähinnä vettä) ja häivyttelin rajaa ylöspäin hieromalla aika reippaasti tuota liukumakohtaa. Tulikohan tää nyt ollenkaan selkeesti?! :D

Senni (Ei varmistettu)

Apua, miten ihanat hiukset! Täydellinen liukuväri. :)

http://my-very-own-inspiration.blogspot.fi

merkkari

Kiitos Senni! Myös oma liukuvärisi näyttää tosi hyvältä!

soile (Ei varmistettu)

Moikka! Jes, ihania inspis-kuvia koko blogi täynnä. Niitä todella kaivataan välillä, kun tuntuu että asiakkaiden kuontalot ovat saaneet kerta toisensa jälkeen samalaisia lopputuloksia(inhottava myöntää, mutta välillä vain jumiutuu noudattamaan samaa, hyväksi havaittua kaavaa). Itsekin olen siis kampaaja ja täysin rakastunut noihin illuminoihin. Miten sitä on joskus pärjännyt ilman niitä :) Liukuväreissä tykkään käyttää ns. tupeeraus-raidoitusta, missä raidan aloituskohta tupeerataan ja näin lopputulokseen ei tule jyrkkää, vaan se liukuu automaattisesti. Millä väreillä olet tuon tyviosan tehnyt? Näyttää täydelliseltä :)

merkkari

Kiitos soile!

Tiedän tuon tunteen samaan kaavaan jumiutumisesta... kyllä se taitaa käydä kaikille kampaajille, kun löytyy se oma hyvä tapa tehdä.

Kiinnostava tuo tupeerausliukuväri. Voiko sen tehdä ihan huoletta ilman, että tarvitsee pelätä pilkkuja hiuksissa?? Lievennätkö tupeerausta latvaan päin mennessä vai onko sulla siinä vain yksi tiukka tupeerauskohta?

Tämän tytön tyvi taisi olla Wella Illuminan väreillä 7/31 + hippunen 7/35, saattaa olla kutostakin ihan vähän mukana.

soile (Ei varmistettu)

Se on älyttömän kätevä tekniikka! Tupeeraus tulee ainoastaan yhteen kohtaan eli siihen, mistä raidat aloitan ja se ei ole kovinkaan napakkaa tupeerausta, vaan pieni takku. Olen tehnyt niin, että tyveen tumma väri ja tupeeraus alkaa jo tumman värin loppupäästä. Mä en oo ainakaan saanu vielä pilkkuja aikaseks, joten siinäkin mielessä kiva tekniikka :)

Kommentoi