Makeover: Pehmeä ruusukulta

Tänään havittelimme asiakkaan kanssa pehmeää ja vaaleampaa ruusukultaista sävyä Rosie Huntington-Whiteleyn tyyliin. Erona vaan se, että toiveena oli sävy, joka olisi kuitenkin helppo ylläpitää oman tuhkanvaalean puskiessa tyvestä. Lähtötilanne näytti tältä:

Lätkäistiin pääliosaan raitoja ja kirkastettiin ilme punertavalla kiiltokäsittelyllä. Kevättukka näyttääpi nyt tältä:

Aivan mahtavaa, että lumet ovat kohta tipotiessään! Voi vaihtaa kohta kevyempiin kenkiin :)

Meeri

 

Kommentit

Kanelibasilika

Onpa kauniit sävyt!

merkkari

Kiitos, ihanasti kyllä valo heijastelee noista kiiltokäsitellyistä hiuksista!

L.S. (Ei varmistettu) http://paastavarpaisiin.blogspot.fi/

Ihana sävy, lämmin, vaan ei keltainen :)

merkkari

Niinpä :)

Laura00

ihana ihana ihana! lisäksi tuo sävy sopii hyvin monelle ihmiselle, niin vaalealle kuin tummallekin!

merkkari

Totta turiset! :)

my view

Olet kyllä nerokas! :) niin kaunista jälkeä taas kerran!

Iippa (Ei varmistettu)

Oi, miten kaunis sävy! Olen itse luonnolliselta hiustenväriltäni sellainen vähän punertavan keskiruskea. Olen jotenkin aina ihaillut blondeja, ja aina välillä värjäyttänyt itsellekin vain todetakseni, että kaikenmaailman hopeashampoista ja sävyttävistä hiusnaamioista huolimatta blondi ei omissa hiuksissa pysy raikkaan värisenä vaan menee oranssihtavaksi/kellertäväksi. Lisäksi tuntuu, että se vaalea jotenkin riitelee lämpimänruskean tyven kanssa. Nytkin oon kasvattamassa vaaleaa pois latvassa liukuvärinä. Mutta mitä jos sittenkin palaisi siihen blondiin vielä tällaisessa punertavanvaaleassa sävyssä, voisikohan se toimia...?

merkkari

Uskoisin, että kyllä. Jostakin aiemmasta jutusta löytyy myös kuparisilla sävyillä tehty liukuväri, se on kyllä niin kaunis!

Iippa (Ei varmistettu)

Taitaapa olla, että pistän kukkaronnyörejä vähän tiukemmalle ja säästän sen verran, että raaskin tulla tässä kevään kuluessa käymään kampaajanpenkissäsi ottamassa vähän uutta väriä. Hinnat on nimittäin sen verran korkeammat, kuin aiemmilla kampaajillani ja opiskelijan tuloilla se vaikuttaa. Helsinkiin muutettuani tosin tuntuu, että palvelut ovat yleisesti ottaenkin täällä kalliimpia kuin muissa kaupungeissa! Mutta nuo tekemäsi työt kyllä vakuuttavat, huokailen kaikille kuville, että voi miten kauniit hiukset!

merkkari

Pyrin töissäni siihen, että hius on helppo ylläpitää eikä tyvikasvua tarvitse välttämättä tulla värjäämään edes joka toinen kuukausi. Näin kokonaiskustannukset vuoden aikana helpottuvat ainakin joidenkin osalta. Toivottavasti nähdään pian!

Kommentoi