Makeover: Piinaako kokovalkoinen?

Been there myself: Vitivalkoisesta tukasta kasvaa lähes mustalta näyttävä tyvikasvu, latva on hattaraa ja peilistä katsoo Debbie Harry. Mikä avuksi, kun kokovalkoinen ilme alkaa kyllästyttää?

Raita se on oikotie onneen tällä kertaa! Käy lukemassa kauneusjaterveys.fi -sivuston puolelta liian valkoisen tukan tuntomerkit ja näet samalla lisää hienoja kuvia Tiian hiuksista!

Meeri

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

On kyllä taas upeaa jälkeä! ☆☆

merkkari

Tänks! :)

Oija (Ei varmistettu)

Olisi kiva nähdä myös tummempiin hiuksiin toteutettuja värjäyksiä/raidoituksia! Onko muuten mitään kikkakolmosta kun suolasuihkeen sumutinosa ei enää toimi. Pullo lähes täysi, mutta mitään ei saa ulos :(

merkkari

Juu, uskoisin, että nyt kun valo on lisääntynyt, niin tummistakin hiuksista alkaa saada taas kuvia! :)

Kokeile pitää pullon suutinosaa väärinpäin vesihanan alla jonkun aikaa. Jos ei tepsi, ota koko suutin irti, liota vedessä ja koita saada vesi menemään suuttimesta läpi. Siellä on todnäk. jokin kiinnittävä ainesosa vaan jähmettynyt tai suola kiteytynyt suuttimeen.

Reetuli (Ei varmistettu)

Minäkin kaipailisin tummien hiusten raidoitusvinkkejä ja erityistoivomuksena aivan tummaan hiukseen ilmestyneiden harmaiden hiusten hävittämistä raidoittamalla :)

merkkari

Hmm, harmaiden hiusten hävittäminen raidoilla.. Ihan kokonaan sellainen ei ehkä onnistu, mutta hyvin harmaaseen tukkaan voi saada eloa laittamalla sinne tummia raitoja sekaan.

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Oi vitsi, kuin hyvän näköinen! Mukavaa viikonloppua!

-Isla

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.