Makeover: Porkkanakakkua

Pehmeää mantelia, sulavaa tuorejuustokreemiä ja pirskahtelevaa porkkanaa. Nämä kaikki herkut löytyvät seuraavasta muutoksesta, jossa aavistuksen kulahtaneeseen vaaleaan haluttiin vähän jotain uutta!

Koko muutos löytyy kauneusjaterveys.fi -sivuston puolelta. Käyhän lukemassa vinkkejä itselle sopivan hiusvärin löytämiseen ja ihastelemassa kauniita kuvia, klik!

Suloisia pääsiäispupuja ja kirkkaita tipusia toivottelee,
Meeri

Kommentit

Maijastiina (Ei varmistettu)

Kaunis lopputulos ja nuo laineet on aivan ihanat. Voisitko ajatella tekeväsi videotutoriaalin tuollaisten laineiden teosta?

merkkari

En ole kyllä eläissäni videota tehnyt mutta ei se varmaan niin vaikeaa olis :D Odotellessa suosittelen klikkailemaan youtubeen hakusanat iron waves tutorial :)

Milla1234567 (Ei varmistettu)

Heipsis! Kaunis lopputulos! Olet taitava :)
Ja kiitos, vinkki vastaanotettu. Toivoin pari postausta aiemmin hiusvärivinkkejä mikä sävy sopii ihon / silmien sävyyn ja tässä sitä tulikin. Kiitos!
Itselläni punapigmenttiä hiuksissa, lapsuudessa sitä oli reilustikin ja vaikka tyvikasvu näyttää nykyään kovin harmaalta, niin aina se punainen puskee läpi väreistä. Nyt päätin antaa periksi, lämmintä väriä seuraavaksi erisävyisten raitojen muodossa.

Laino (Ei varmistettu)

Heippa!
Seurailen blogiasi kovasti ja pidänkin sua kampaajana todella kovassa arvossa.
Mitä mieltä olet nykyään permanenteista ja tukikäsittelyistä, varsinkin kun nyt olaplex on mahdollista sisällyttää tähänkin? Lueskelin äsken juttuasi aiheesta vuodelta 2012. Kovasti haaveilen, että jostain saisi helposti tuuheutta ja taipuisuutta puolipitkiin hiuksiin ilman jatkuvaa kihartamista ja vaivannäköä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.