Makeover: Tiinan uusi tukka

Eilen tehtiin iso muutos, kun hieman tummennettiin Tiinan hiusten yleisilmettä ja annettiin haperoille latvoille kyytiä!

Ennen näytti tältä:

Nyt näyttää tältä:

Välillä kunnon leikkausta ei voita mikään!

Mukavata sunnuntaita toivottelee,

Merkkis

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Tosi iso muutos. Ihanat kiiltävät hiukset.

Vierasvaan (Ei varmistettu)

Heippa!

Olisi ihana saada vinkkiä, mitä tehdä ruskeille dippihiuksille, jotka ovat kasvaneet tyvestä ja muuten ''ruskea'' väri on.. noh.. punertava, joka ei sovi minulle laisinkaan... Latvasta hiukset ovat hyvinkin blondit..
Minulla on vihreät silmät ja olen melko vaalea muutenkin iholtani... Hiusten pituus on puolipitkä ja latvat ovat jo melko haperot.. Vaikka liukuvärjäys on nyt in, haluaisin siitä jo eroon pikkuhiljaa..
Hiuksissani on luonnostaan myös punapigmenttiä, ja haluaisin, että hiukseni eivät punertaisi... Onko mitään vinkkejä, saisiko punertavaa sävyä taitettua mitenkään pois???
Niin ja mitä mieltä olet ns. ylikasvaneesta polkasta, sopiiko se kaikille kasvonmuodoille... Ja jos sinulla on joku loistava idea ihmiselle, joka on laiska laittamaan hiuksiaan, niin vinkkiä otetaan vastaan....

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana tukka tuli kyllä!:) Teet muutenkin tosi hyvää jälkeä! :)

merkkari

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! 

Vierasvaan: Liukuväriä voi lähteä häivyttelemääneri tavoilla:

  • värjätä tyven tummaa entistä pidemmälle, latvoihin voi jättää pienet häivähdykset vaaleaa tuomaan eloa. Tällä tyylillä värjättiin tämän jutun Tiinalle.
  • Värjätä vaaleampi osuus hieman tummemmalla, jolloin kontrasti vähenee, mutta eloisuus säilyy
  • raidoittaa tummemman osan kauttaaltaan tiheällä raidalla vaaleammaksi ja laittaa sen jälkeen koko päähän värejä kokoava/yhdistävä sävy

Punasävystä pääsee eroon värjäämällä hiukset sävyllä, jossa on ensisijaisesti tuhkaa (monissa sarjoissa kauttaviivan jälkeinen numero on 1, esim.  6/1). Jos väri on pikemminkin oranssi (hiuksesi ovat keskivaaleat/keskitummat), tarvitset sävyn, jossa on sinistä (x/8).

Ylikasvanut polkka menee kyllä melkein kenelle tahansa! Huonokuntoiset ylivaalennetut latvat kannattaakin napsaista ihan reippaasti, jos haluaa kerralla raikkaan ilmeen!

Toivottavasti tämä auttoi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä ihan hurjasti!!!

Tosiaan nyt osaan mennä kampaajalle, ja vähän itsekkin "vaatia", mitä haluan... Niin useasti tullut ostettua sika säkissä ja maksettua siitä, että pääsee kotiin itkemään peilin eteen...

Kiiitos!!!! Olen näistä todella iloinen!

Blogisi pääsee kyllä vakkarilukulistoilleni. Ihania nuo kampausvinkitkin...

Hyvää kevättä!

merkkari

Vierailija: Ihana kuulla, kiitos itsellesi! Aurinkoista kevättä sinullekin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.