Makeover: Vehnäpellon laitaa - ylppärivärjäys heti testiin!

Pahaa-aavistamaton asiakkaani sai toimia koehenkilönä värjäyksessä, joka sai inspiraationsa tästä postauksesta. Pysyttelin vain yhden tai puolentoista tummuusasteen eroissa, jottei kontrasti olisi liian suuri. Lisäksi huijasin sen verran, että laitoin pääliosaan muutamia tummempia raitoja sitomaan kokonaisuutta yhteen.

Lähtötilanne:

Ja lopputulema:

Fressiltä näyttää! :)

Oliskohan teillä hyviä nimi-ideoita tällaiselle värjäystekniikalle? Ylppärilakki kuulostaa karmealta ja tämähän näyttää sen sijaan hirmu hyvältä! Ehdottakaahan, niin otetaan uusia termejä käyttöön!

Vauhdikasta päivää!

-Meeri

Kommentit

kateliini (Ei varmistettu)

No hei, heti joudun perumaan sanani:-D

Tästä minäkin tykkään!

merkkari

Hyvä! :D

On Her Hangers

Tuo on kyllä kaunis muunnos siitä ei-niin-kauniista alkuperäisestä versiosta! :) Tekee hiuksista kivan moniuloitteiset ja luonnolliset, eli päinvastainen efekti kuin juuri siinä alkuperäisessä hirvityksessä :D

merkkari

Niin, tarkotat siis alkuperäisellä hirvityksellä sitä perinteistä ylppärivärjäystä?! Koska sitä se kyllä vähän oli :D Ja kiitos!

On Her Hangers

Siis sitä juuri tarkoitin! :P Muistan kun se perinteinen ylppärivärjäys silloin aikoinaan tuli ekaa kertaa muotiin, pohdiskelin et voi vitsi miten kivannäköinen, ei mennyt kuin muutama kuukausi ja sama hiustyyli aiheutti kylmiä väreitä ihan väärällä tavalla :D

merkkari

Hyva idea! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, ensinnäkin tää on aivan mahtava blogi! Sitten itse asiaan: ostin vihdoin viimein ensimmäisen hiusöljyni, Schwarzkopfin Gliss Hair Repair Ultimate Oil Elixir Serumin, hoitamaan raidoituksesta ja muista värjäyksistä vahingoittuneita hiuksiani. Käytin tuotetta onnellisena kunnes huomasin pullon kyljessä tekstin "Ei sovi vaalennetuille ... hiuksille". Osaatko kertoa miksi tuote ei sovi vaalennetuille hiuksille ja uskaltaako vaaleanruskeita raidoitettuja hiuksia tuolla enää suihkutella?

merkkari

Kiitos! :)

Yleensa tuo varoitus liittyy siihen, etta tuotteen omat variaineet saattavat varjata vaalennettua hiusta pitkassa juoksussa. Mikali olet kuitenkin kayttanyt tuotetta jo, etka ole huomannut mitaan erikoista, niin voit jatkaa tuotteen kayttoa ihan rauhassa. Yleensa syvapuhdistava shampoo poistaa tallaisia varjaymia aika helposti, mutta seuraa tilannetta!

Kommentoi