Meidän ihana Mari

Meiltä kysytään usein, että mistä me löydämme meidän kaikki kampaajat, kun olemme kaikki niin samantyylisiä. Noh, juttuhan on niin, että tähän mennessä lähes jokainen meille tullut kampaaja on ollut jo jonkun tuttu ja ylistävät suositukset ovatkin sitten taanneet paikan Folkissa.

Näin kävi myös Marin kanssa. Mari laittoi minulle työhakemuksen kesällä ja luin ihan täydellisesti Folkiin sopivaa hakemusta huuli pyöreänä - intohimona luonnolliset hiukset, pienet ja ohuet raidat sekä rennot niskanutturat. Halu kehittyä ja oppia uutta. Kiinnostunut luonnonkosmetiikasta. Iloinen ja rauhallinen persoona. Ihan vain muutamia kohokohtia mainitakseni.

Mari kävi aikoinaan samaa kampaajakoulua meidän Anskun kanssa, ja luettuani Marin hakemuksen oli pakko kysyä Anskulta, että voiko tällainen tyyppi olla tottakaan - Anskun vastaus oli, että kyllä, hän on totta :D

24-vuotias Mari tulee Mäntsälästä ja asustelee tällä hetkellä Vantaalla. Hänen hiusfilosofiansa kulmakiviä on helppous: "Tykkään tehdä sellaista tukkaa, että asiakkaan on helppo olla sillä. Haluan tehdä asiakkaalle sellaiset hiukset, että se pärjää niiden kanssa pitkään. Oon itsekin sellainen, että käyn kampaajalla kerran puolessa vuodessa ja haluan tarjota asiakkaillekin sellaista helppoutta."

Vaikka Mari viihtyy töissä pitkiä päiviä, vastapainoksi sille on kova kaipuu nähdä maailmaa, joten matkustelu ja aurinko ovat tervetulleita lomantäyttäjiä. Kuulemma myös koirat (erityisesti kääpiösnautserit) sulattavat sydämen :)

Mari aloitti Folkissa noin kuukausi sitten extraajana ja nyt hänellä on oma penkki Lauttasaaren liikkeessä. Tätä ennen Mari työskenteli täyttä päivää Vantaalla Salon Josefinassa. Syyskuu kuluikin Folkin iltavuorojen lisäksi Wellan koulutuksissa ja assaroinneissa, joten nyt on tyyppi tarmoa ja intoa täynnä! Varailehan Marille aikaa Folkin nettiajanvarauksesta!

Meeri

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanan oloinen tyyppi tosiaan. <3 :)

merkkari

No hän on! :) :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.