Meidän uusi tehopakkauksemme Maija

Folkissa tosiaan henkilökunta on hieman pyörähtänyt eri liikkeiden kesken tänä syksynä. Minä ja Ansku lähdettiin Laruun, jossa seuraamme liittyi Mari. Sofi lähti Eerikille uusiin tuuliin, samalla kun Hanna tuli hänen tilalleen Auroralle. Siellä hänen ja Veeran seuraan on nyt liittynyt mieletön tehopakkaus ja supertsemppari Maija. Menitkö sekaisin? :D Ei se mitään, nettisivuiltamme löytyy selkeää infoa!

Maija on paljasjalkainen helsinkiläinen, joka tutustui puoleen Folkin tulevasta henkilökunnasta jo hiuskouluaikoina Unikassa. Sieltä tie vei Groomiin, jossa tämä pienen perfektionistin sisältään löytävä neito sai hioa leikkaustaitojaan upealle tasolle. Maija teki Groomissa uraa myös toimiston puolella, kunnes mieli alkoi haluta takaisin pidempien hiusten laittoon. Nyt syyskuinen tehotreenaus Wellan lukuisissa koulutuksissa ja assarointikeikoilla on palauttanut mieleen vanhat temput ja enemmänkin.

Käsittämättömän nopeasti oppiva Maija onkin rakastunut nyt vapaankäden tekniikoihin, sillä niillä saa aikaiseksi sekä isoa että pienempää muutosta, mutta kuitenkin niin, että lopputulos näyttää aina luonnolliselta. Tämä kertookin tyypistä paljon - myös vapaa-ajalla Maija innostuu todella helposti, omien sanojensa mukaan milloin mistäkin, syksyisin esimerkiksi villasukan kutomisesta ainakin yhden sukan verran :D

Asiakkaan rentoutuminen ja viihtyminen on Maijalle kuitenkin tärkeintä: "Tykkään, että asiakas viihtyy penkissä. Että se olisi sellainen rentouttava hetki keskellä hektistä arkea.Voin yhtä hyvin pälpättää tai olla hiljaa, kunhan asiakkaalla on mukavaa. Rakastan, kun kohtaan tässä työssä erilaisia ihmisiä, jotka kertovat vaikka niiden harrastuksista tai töistä tai mistä vaan, jolloin saan oppia paljon uutta!"

Jos siis kaipaat hiuksiisi jotain uutta tai mikset vain vanhan hyvän lookin freesausta, niin varailehan aikaa Aurorankadulle Maijalle nettiajanvarauksemme kautta! Maija tarjoaa vieläpä tutustumisalena lokakuun ajan 10% alennuksen kaikista palveluistaan! Hänet löytää myös instasta nimimerkin @folkhelsinki_maija takaa.

-Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.