Mimmit treenaa!

Kevät paistaa FOLKin ikkunoista sisään ihan täysillä! Kaikenlaista uutta hulinaa on ollut ohjelmassa ja lisää on vielä tulossa. Tähän mennessä olemme kerinneet kiireiden keskellä Wellan Studioille kouluttautumaan ainakin vaalennustekniikoiden ja leikkausten osalta. Laadukkaissa kännykkäkuvissa fiilistelyä ja keskittymisilmeitä paikanpäältä: 

Tarkkasilmäisimmät huomaavat myös vasemman alalaidan pömpelin, joka on löytänyt tiensä tiloihimme. Ilouutisia siis kaikille teille, jotka saitte viime kesänä traumoja ja lämpöhalvauksen: saimme Folkin seinälle melkoisen tehokkaasti viilentävän ilmalämpöpumpun! Vaihtoehdot olivat joko tämä tai pitää heinäkuussa liike kokonaan kiinni, sen verran sietämäntöntä oli kuumuus pahimpina päivinä.

Uusia tuulia puhaltelee myös laajentumisen saralla! Useimmat asiakkaani ovat saaneet kuunnella jo viime syksystä lähtien erinäisten liiketilojen löytymisten ja kaatumisten vuoristorataa. Nyt alkaa vihdoin näyttää siltä, että tila saattaisi olla löytynyt ja toinen Folk aukeaisi Helsingin keskustaan tässä näin pikkuhiljaa. Tämä tietää helpotusta aikojen tarjoamiseen ja vielä vähän tarkempaan profiloitumiseen. Jonkin verran on vielä matkaa maaliin, joten ilmoittelen tietysti aikaansaannoksista heti, kun on jotain oikeaa kerrottavaa!

Mielettömän aurinkoista ja pirteää perjantaita, kauniit!
-Meeri

Kommentit

nansk

Musta on aivan huippua, että teillä menee noin hyvin! Mahtavaa, onneksi olkoon (: Vielä kun joskus pääsisi itse sinne käsittelyyn...

merkkari

Kiitos! Oon itsekin onnellinen ja vähän häkeltynyt, mutta kelpaahan tämä! Eipähän pääse syntymään pysähtynyttä fiilistä, kun on koko ajan uutta tulta pyllyn alla. Ja tämän sanon sekä hyvässä että pahassa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.