Mitä minulle kuuluu?

Hyvät ihmiset, ihana palata tänne blogin ääreen näin aurinkoisena päivänä! Kevät on ilmiselvästi tulossa ja sekös tätäkin koronan painamaa mieltä nostattaa.

Seuraajat ovatkin huomanneet, että vuoden, kahden ajan on ollut blogin suhteen hiljaiseloa. Syy on elämä. Ensin ostettiin puutalo, reilut 2 vuotta sitten, josta remontoitiin virallisesti paritalo. Ensimmäinen vuosi kului toisen puolen remonttiin ja tätä oman puolen remonttia jatketaan edelleen.

Siinä samassa hötäkässä saatiin vauva, joka on nyt jo 1 v 9 kk vanha! Alku esikoispoikamme kanssa oli haastava. Hän syntyi keskosena ja joutui ensimmäisen puolen vuotensa aikana kolmeen leikkaukseen rakenteellisten juttujen takia. Nyt nuo haasteet ovat jo takanapäin ja kaikki on hyvin, mutta vauvavuosi meni aika sumussa ja todella nopeasti.

Mahassa on jo tuloillaan toinen pallero, kertoi syntyvänsä kesäkuun puolivälin jälkeen 🙂

Palasin viime syksynä töihin ja olen tehnyt asiakastöitä kahtena päivänä viikossa. Kolmen liikkeen pyörittämiseen onkin mennyt kaikki loppu liikenevä aika. Tai melkein – kirjoitin myös kirjani loppuun. Se onkin ollut sellainen Iisakin kirkko, jonka ensimmäiset sivut kirjoitettiin 3-4 vuotta sitten. Mutta ilokseni voin kertoa, että Tekijänsä näköinen – Yrittäjän opas kauneus- ja hyvinvointialoille julkaistaan 1.3.!

Sain toissapäivänä kirjan korjatun mallikappaleen käsiini ja helpotus oli niin täydellinen, että tipahdin polvilleni. Jalat kirjaimellisesti muuttuivat makaroniksi ja pettivät alta. Sitten tuli itku. Viimein se oli valmis. Nautin kirjoittamisesta ihan hirveästi, sen takia minulla on blogikin, ja tiedän jo nyt mistä haluan seuraavaksi kirjoittaa.

Laittelen tänne blogiin muutamia otteita tekstistä tulevilla viikoilla, joten pääsette tutustumaan ajatuksenjuoksuuni yrittäjyyden saralla. Kerron myös heti linkit, että mistä kirjaa saa ostaa, kun se julkaistaan.

Tällä hetkellä puuhaamme Folkeissa pienoisia muutoksia tilajärjestelyihin. Henkilökunnastamme jopa N E L J Ä ihmistä saa vauvan ensi kesän aikana (oikeasti, kuukauden välein!) eikä viides ole palannut vielä äitiyslomalta 😀 Lisäksi kahden liiketilamme kiinteistössä on käynnissä julkisivuremontti tai vastaava ja kolmanteen on tulossa putkiremontti. Ajatuksissa on siis pieniä muuttotoimenpiteitä, uusia rekryjä ja kaikkea ihanaa. Tietysti samaan aikaan kun vauva on tulossa, mutta nyt ei auta kuin pitää sormet ristissä, että asiat loksahtelee kohdilleen ja uusi tulokas on iisi tapaus 🙂

Tämmöistä täällä. Vaikuttaisi olevan pientä hötäkkää päällä, mutta samaan aikaan tingin sitten toisista asioita. Siksipä blogin päivitystahti on mitä on, koronan tuoma vapaa-ajan menojen puute on yllättävän tervetullutta ja lomareissut saa odottaa.

Pidän teidät ajantasalla tulevasta, kuullaan pian!

Meeri

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *