Mitämitä, kuka Sofi??

Jee, meillä on uusi kampaaja! Sanokaa moikka Sofille!

Aurorankadun viimeisen vapaan penkin on vallannut herttainen luonnonlapsi Sofi. Planeettojen asennot loksahtelivat kohdilleen, kun Sofilta tuli kyselyä työpaikasta, vaikka meillä ei varsinaisesti ollut haku auki. Kampaajamme Veeran kommentti Sofin sähköpostiin oli: Tuo tyttö näyttää siltä, että mä haluaisin olla sen kaveri! Toinen kampaajamme Hanna taas tunsi Sofin sattumalta vanhasta työpaikastaan ja piti kovasti tuntemastaan tytöstä. Kolmas sattuma löytyi hierojamme Ilonan kautta – mimmit ovat olleet samalla yläasteella! Jälleen kerran pitää todeta, että maailma on valtavan pieni 🙂

2015-11-12 18.17.26.jpg

2015-11-12 18.19.09.jpg

Sofi päätyi kampaaksi monen mutkan kautta, joista viimeisin oli työskentely Hennesin visualistina. Kampaajan ura oli kuitenkin pitkäaikainen haave ja vihdoin uskallusta löytyi ja nainen löysi itsensä Stadin ammattiopiston aikuispuolelta. Työn ohessa uuteen ammattiin kouluttautuminen kannatti, työharjoittelupaikka lohkesi parturi-kampaamo Beatista ja tänään ollaan tässä! 

Sofi on luonnollisten hiustyylien liputtaja, ja sehän meille Folkiin sopii! Raidoitukset, pitkät polkat ja surffitukat tuntuvat omimmilta ja eläväiset hiusvärit kauneimmilta. Wellan värit ovat Sofille uusi tuttavuus, joten olen itse alussa mukana jokaisen työn suunnittelussa, joten tässä on tilaisuus saada kahden kampaajan konsultaation yhden hinnalla 🙂 Varailehan siis rohkeasti aikaa! 

Terveisin koko poppoostaan ylpeä
Meeri

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *