Moikku, Eerikinkatu!

Kerroin pari viikkoa sitten, että Albertinkadun pikkuliikkeellä on edessään muutto (lue täältä lisää myynnissä olevasta kampaamosta). Uusi tila Eerikinkatu 9:ssä valmistuu hurjaa vauhtia ja ovet olisi tarkoitus avata kesäkuun lopussa. Heti Kampin kauppakeskuksen takana sijaitsevasta liikkeestä tulee 4-paikkainen ja kaikki penkit on jo täytetty - en malta odottaa, että pääsen kertomaan Folkin uusista vahvistuksista!

Alkuperäinen kivilattia on saanut tähän mennessä nähdä yllään ainakin lihakauppaa, turkiskauppaa, koruseppää työssään ja varmaan miljoonaa muuta ammatinharjoittajaa. Nyt se pääsee totuttautumaan Folkin kampaajien keveisiin askeliin.

Aurinkoa päivään täältä Eerikinkadulta!

-Meeri

Kommentit

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu)

Jee, onnea uudesta liiketilasta! :)
Kiva päästä sitten testaamaan tuo Eerikinkatu, vielä tosin yhden kerran ehdin käydä vanhassa paikassa Albertinkadulla :).
Ps. Kuinka moni teistä tekee häämeikkejä / kampauksia? Kohta varmaan pitäisi nimittäin jo varata aika tuleviin syksyn häihimme. :)

merkkari

Hei, kiitos! Tervetuloa vaan uusille kulmille!

Meikkejä ja hääkampauksia tekevät minun lisäkseni Veera ja Anja. Syksyn häitä kannattaa ehdottomasti varailla hetipian :)

Mun kotikatu! :) Oonkin miettinyt tuon liiketilan ohi kävellessäni et mitähän siihen seuraavaksi tulee, kiva että te! Onnea uudesta liikkeestä!

merkkari

Kiitos! Törmätään kulmilla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.