Myydään kampaamo!

Ihan nousi sydän kurkkuun, kun kirjoitin tuon otsikon! Vaikka siis ihan iloisilla asioilla tässä ollaan liikenteessä :D

Nyt on nimittäin niin, että ensimmäinen vauvelini Albertinkadulla meinaa käydä hiukkasen pieneksi meille, joten päätimme siirtää toimintamme isompiin neliöihin. Uusi sopimus on jo kirjoitettu ja muutto tapahtuu tuolla juhannuksen jälkeen (tässä kohtaa Hannan ja Anjan asiakkaille tiedoksi, että mikäli sinun seuraava kampaaja-aikasi siirtyy uusiin tiloihin, otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä). Uudesta tilasta lisää myöhemmin, sitä ennen pitäisi saada sympaattinen Albertinkadun liike jonkun ihanan ihmisen hellään huomaan.

Nyt seuraa myynti-ilmoitus, saa skipata suoraan loppuun, jos ei koe kuuluvansa kohderyhmään :D

  Kampaamomme Albertinkadun Kampin päässä etsii nyt seuraajaa. Tila on valoisa ja remontoitu reilu 2 vuotta sitten. Myös kodinkoneet ja kalusteet on hankittu silloin. Sijainti on loistava ja ikkunasta näkyy vehreä koirapuisto. Kampinkeskuksesta kävelee liikkeelle alle 5 minuuttia.
  Yläkerran kompakti 23 neliötä sisältää 2 asiakaspaikkaa, 2 pesupaikkaa, värikaapistot ja näppärän kassapöydän. Tilassa on uusi ilmalämpöpumppu, joten myös viilennys toimii kesähelteillä. Takatilasta löytyy pieni keittiö sekä WC, jossa on myös pyykinpesukone.
  Kellarikerroksesta löytyy rouhea ja valtavan tunnelmallinen tila (reilu 30 m2), jossa meillä on ollut hieroja ja ripsienlaittaja. Alakerrassa on myös varasto (reilu 10m2).
  Asiakkaita tulee jatkuvasti kadulta sisään sanoen, että piti tulla sisälle asti, kun tila näyttää ikkunasta niin kauniilta ja persoonalliselta. Myös alakerta aiheuttaa asiakkaissa aina vau-efektin.
  Tila vapautuu heinäkuun alusta. Vuokra ja myyntihinta ovat erittäin kohtuullisia. Kyselehän ihmeessä lisää sähköpostitse meeri@folkhelsinki.com.

Kuvat: Miia Haavisto

Päätettiin Hannan kanssa jo ajat sitten, että jos Albertinkatu menee myyntiin, niin järjestetään sinne keskenämme iltama, jossa vain maataan keskellä lattiaa ja pillitetään. Tämä saattaapi nyt toteutua.

Aurinkoa päivään!

-Meeri

PS ja vink vink: Uudessa tilassa on vapaana penkit kahdelle uudelle kampaajalle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.