Parhaat tuotteet luonnonkiharaan

Meidän käkkäräpäinen kampaajamme Veera on aivan himopurkkitestaaja. Olen tässä pari vuotta vierestä kuunnellut, mitä tuotteita hän suosittelee kiharahiuksisille asiakkailleen, ja muutama tuote tuntuu löytäneen ikisuosikin paikan tämän kampaajan kaapista. Kyselin vähän lisätietoa, ja rakkaimmat päivittäistuotteet löytyivätkin kuin apteekin hyllyltä:

Bumble and Bumble - Bb Curl Re-Style / Pre-Style Primer Suihkun jälkeen jätettävänä ja pesupäivien välissä freesaa kiharoita ja herättää hyvin aamupörrön. Tuote tekee sellaiset kunnolliset bounce-kiharat, tuoksuu hyvältä ja tuo kosteutta hiuksiin pitkin viikkoa. Veera suihkuttelee tätä oikeastaan joka päivä koko pään täyteen! :D

John Master Organics - Sea Mist Suolasuihke, joka tekee oikeasti merivesitukan - Ei tee tahmeaksi, leviää tosi tasaisesti ja tuoksuu ihanalle. Suihkeen sisältämä laventeli myös hoitaa samalla, kun tuote tekee sen mitä pitääkin! Purkki on riittoisa, vaikka käyttäisi joka päivä, kuten Veera tekee, heti tuon Re-Stylerin perään.

 

Less is More - Lavender Smooth Balm & Flower Whip Nämä luonnonkosmetiikan tuotteet tulivat Folkiin vasta viime syksynä, mutta ihastuminen tapahtui rytinällä. Täydellisen kosteuttava Lavender Smooth Balm on jätettävä hoitovoide, jonka sisältämä malva muodostaa eräänlaista geeliä, joka hillitsee pörrööntymistä ja tekee ihanan pehmeän kiharan.

Flower whip taas kosteuttaa tosi hyvin ja aktivoi loistavasti kiharaa. Tukka pysyy sen avulla jotenkin raikkaana ja puhtaana tosi pitkään. Kuulemma paras kostean hiuksen muotoilutuote!

Jos jotain olen oppinut, niin sen, että mikään määrä kosteuttavia tuotteita ei ole luonnonkiharalle liikaa!

Mikä on sinun ikisuosikkituotteesi luonnonkiharalle hiukselle?

Meeri

Kommentit

Katja--- (Ei varmistettu)

Kuulisin mielelläni suosituksia kihartuvalle hiukselle myös shampoon ja hoitoaineen osalta!

merkkari

Laitetaanpas korvan taakse!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voisitko kysäistä Veeralta myös, että mistä hän shoppailee kiharille hiuksille suunnattuja tuotteita? Vai onko nuo kaikki semmoisia tuotteita mitä teiltä löytyy Folkista? Kun ei täällä meidän perukoilla kaupoista löydy, ja kampaamoissakin todella harvoin on myynnissä kiharille hiuksille suunnattuja tuotteita. Amerikkalaiset nettikaupat olisi kyllä kivan kuuloisia tuotteita pullollaan, mutta ne ei sitten toimita Suomeen tai toimituskulut tulee itse tuotteita kalliimmiksi...

T. Toinen kiharatukkainen Veera

merkkari

Veera mainitsikin, että ainoa huono puoli näissä on saatavuus. John Mastersia voit tilata esim. Jolien verkkokaupasta, Less is Moren jälleenmyyjät taas löydät täältä.

Bumble and bumble taas on haettava tai tilattava ulkomailta, löytyy varmasti myös eurooppalaisista nettikaupoista.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä, pitääpä nuo nettisivut tutkiskella läpi :)

-Veera

Vierailija (Ei varmistettu)

Beauty shop Finlandista (Helsinki) löytyy jonkin verran kiharille hiuksille tarkoitettuja tuotteita! Voin suositella esim. Sheamoisturen tuotesarjaa. Olispa Suomessa enemmänkin kysyntää kiharille hiuksille suunnatuille tuotteille (ja esim. kampaamopalveluille), niin olis helpompaa tykätä omasta luonnonkiharasta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

ps. tarkoitin tietenkin Natural Beauty Shop Finlandia :D

jenya (Ei varmistettu)

Balmainin silkkisuihke,tekee mitä lupaa, myös luonnonkiharalle pörrölle. Hiuksista tulee silkin pehmeät ja kauniin kiiltävät, luonnonkiharakin näyttää terveeltä ja kauniilta :)

merkkari

Oioi, kiitos vinkistä!

kauneudellaemmi

Pakko päästän testaan tota Bumble and Bumblen Pre-Style Primeria !

merkkari

On kyllä varmasti hyvä! :)

BT (Ei varmistettu)

Sopiiko kiharan hiuksen tuotteet myös voimakkaan taipuisalle, laineekkaalle hiukselle?

merkkari

Ehdottomasti sopii!

moimoi (Ei varmistettu)

Heips,

Googlettamalla löyty tuo bumble and bumble Elevenin verkkokaupasta eleven.fi! :)

Sitten toinen juttu- Olisko mahista saada vinkkipostaus juhlakampauksen teosta luonnonkiharille? Itselläni on lapaluihin ulottuva luonnonkihara, joka on vähän käsittelytavasta riippuen joko kihara melkein tyvestä asti, tai sitten niin että tyvestä suora ja latvoista kihara. Kannattaako mun föönata ilman harjaa tukka ja sitten väkertää joku nuttura tms? Joku suht helppo lettikampaus vois olla kans kiva. Esim ens kesän häihin ajatellen. Missä olen kaasona.

Kiitos kivasta blogista :)

merkkari

Se riippuu vähän, että minkätyylistä kampausta haet! Jos haluat tosi söpön, rennon ja romanttisen, niin kuivatat oman kiharan mahdollisimman käkkäräksi ja kasailet siitä nutturan. Jos taas haluat ns. normaalimman kampauksen (vaikkakin rennon, mutta vaikka niin, että pääliosassa on hiukan suorempaa ja kiiltävämpää), niin hiukset kannattaa föönata hyvän muotovaahdon ja lapioharjan kanssa suoraksi, jonka jälkeen ne kiharretaan ja sen jälkeen kootaan kampaus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.