Perfectamente, Madara & Hynt meikin alle

Luonnonkosmetiikkaa käyttäessä olen välillä kaivannut sitä silkkistä silikonin tuomaa tuntua kasvoilla. Sitä, jonka tietää tukkivan huokoset ja rypyt viimeistä piirtoa myöten, mutta onpahan tasainen iho...

Mutta nyt onkin jotain vielä parempaa.. olen nimittäin löytänyt luonnonkosmetiikan puolelta täydelliset tuotteet, joilla saa aikaiseksi juuri sen tasaisen silkkipinnan ilman pelon häivähdystäkään tulehtuneista ja tukkeutuneista huokosista!

Hynt on noussut muutamassa viikossa koko meikkipakkini käytetyimmäksi sarjaksi. Laatu on aivan mieletön, pigmentit huimia ja kesto ihan omissa sfääreissään. Kerron muista meikeistä myöhemmin lisää, nyt keskitytään sarjan Skin Prep -seerumiin, joka tulee siis puhtaalle iholle, päivävoiteen alle.

Seerumi kirkastaa, tasoittaa ja kiinteyttää silminnähden. Silikonimainen tunne on tosi vahva - meikki levittyy tasaisesti ja pysyy kiiltelemättä koko päivän. Aina kaikkia uusia voiteita laittaessa odotan silmät viirussa kirvelyä poskien kohdalla, mutta tämä seerumi tuntuu ihan vain pelkästään hyvältä, hieman viileältä. Tuoksu on ihanan yrttinen. 

Ihanalta tuntuu myös nämä seerumin päälle kepeästi levittyvät Madaran Smart Antioxidants -sarjan Fine Line Minimising päivävoide ja Hemp Hemp -huulivoide.

Päivävoide on tarkoitettu kuivalle iholle, mutta kiiltelyä ei tarvitse pelätä! Päinvastoin, kosteutus on kunnollista, mutta lopputulos täysin matta - ja jälleen kerran, silikonimainen. Huulivoide taas on yksi niistä, jotka kosteuttaa niin hyvin, että käytön voi melkein unohtaa. Eniten maailmassa ärsyttää kauppojen extra repair eucalyptus -huulivoiteet, jotka tuntuvat vain pahentavan rohtumisongelmaa, aiheuttaen samalla huulirasvakierteen ja tietenkin valmistajalle hyvät myynnit. Extra-propsit Madaralle hienoista uusista pakkauksista!

Sain kaikki tuotteet blogin kautta testiin ja olen niin tyytyväinen, että hankin toiset samanlaiset suoraan morsiusmeikkipakkiin. Itse en nimittäin näistä halua enää luopua!

Taas vähän ihanampaa ihoa hivellen, 
Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.