Pikakampauksia Glitterin vilskeessä

Yhteistyössä: Glitter

Eilisen työpäivän ilta hurahti aivan tähdenlennokasta vauhtia Forumin Glitterissä, jossa puuhailin Trendin ja Glitterin järjestämän VIP-illan asiakkaille pikakampauksia. Eikö se kerro jotain, jos puolitoista tuntia tuntuu vartilta?? Huomaan olevani ihan elementissäni ja olenkin yksi niistä kampaajista, joita ei ärsytä väsäillä etkoilla kampauksia kavereille :) Seuraavassa vähän fiiliksiä ja pari kampaustakin illalta:

Meikkiksen valtakunta ja Glitterin ylitsepursuavan houkutteleva hiusseinä

Itseltä meni skumpat ja herkut ihan ohi, mutta riittipä enemmän asiakkaille!

Rento kiepautusnuttura höystettynä Glitterin kullanvärisellä kimallesuihkeella. Ihan aavistuksenomainen suihkaus riittää!

Haluan edelleen ylistää Glitterin minikumilenksuja! Ne ovat lyömättömiä, kestävät vaikka minkälaisen venymisen ja vaikka miten moneen kertaan.

Kalanruotoletti on oma suosikkini kaikista lettivirityksistä. Viimeinen asiakas halusi simppelin letin, jonka voi tehdä itsellekin. Tämän simppelimpää ei löydy!

Onneksi on pikkujoulukausi, niin pääsee näpertelemään! Minkälaisia kampausideoita teillä on mielessä tuleviin pikkujouluihin??

-Meeri

Kommentit

Epätoivoinen (Ei varmistettu)

Hei! Olen kauheassa hiuskriisissä, toivottavasti voit auttaa! Minä typerys värjäsin kauniin, oman värisen (perussuomalainen, kylmä ja hieman oljenvärinen) tukkani lämpimällä ruskealla ja se meni lähes mustaksi. Hirveä paniikki ja itku silmässä, sillä näytin aivan järkyttävältä. Suunnistin heti ajan saatuani, eli n. viikon kuluttua värjäyksestä, kampaajalle, joka teki vaalennuspesun. Tukka oli tietysti järkyttävä oranssin vaalea tämän jälkeen. Sen kanssa elelin n. kuukauden, ja viikko sitten kävin värjäämässä tyveä lähemmäs omaa väriä. Kuontalo on silti edelleen lämpimän oranssi.

Mitä ihmettä tälle voi tehdä? Antaisin mitä tahansa, että saisin oman värini takaisin, mikä ei tietenkään ole mahdollista. Pahinta tässä on se, että minulla on 3kk päästä wanhat, enkä halua näyttää porkkanalta :D

Saako tätä värjäämällä kylmäksi? Tummemmaksi ei tarvitsisi mennä, mutta haluaisin sen tietyn harmauden takaisin. Raitoja kenties? En haluaisi koko päätä värjätä, sillä hiukset ovat olleet koetuksella tämän ruljanssin vuoksi... Jotain kuitenkin haluan tälle tehdä, sillä peiliin katsominen on tuskaa. Hopeahoitoaine käytössä nyt, ei tehoa, vaikka purkista pulitin suolaisen hinnan.

Olisin enemmän kuin kiitollinen vastauksestasi! :)

merkkari

Ou nou! Tiedän tunteen! Mutta nää on ehkä näitä, jotka pitää kokeilla ja joista on opittu - ei hätää, inhimillistä toimintaa :)

On todella vaikea sanoa mitä tukalle pitää tehdä ilman näkemistä ja kuvia. Hopeatuotteet on tarkoitettu aivan vaaleille, keltaisuuteen taipuvaisille hiuksille, joten oranssin kanssa niistä ei ole mitään hyötyä. Käytännössä oranssisuuden saa taitettua kunnolla pois vain sävyttämällä hiukset puoli astetta sitä oranssia tummemmalla, viileällä sävyllä. Samantummuinen tai vaaleammat taittovärit eivät auta. Jos et halua tummentaa hiuksia enää yhtään, oranssia osaa pitää vaalentaa ja sen jälkeen taas taittaa. Raidoittamalla taas hiuksiin jää kuitenkin valtaosaan sitä oranssia, joten kokonaisuus on edelleen lämmin.

Voit kokeilla ensiapuna Wellan Color freshiä sävyssä 7/19 (jos hiuksesi ovat nyt 8-7 tummuiset) tai 8/81 (jos hiukset ovat 8-9) tummuiset. Siinä taitaa olla vahvin taittokyky, joten kannattaa seurata värin kehittymistä.

Toivottavasti helpottaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.