Pikakampauksia ja Glitterin hiusopas - out now!

Sormien julmettua syyhyämistä aiheuttava Glitterin Hiusopas on julkaistu tänään! Hiusopas esiteltiin jo viime tiistaina ryhmälle kauneusbloggaajia ja sain ilon ja kunnian olla hommassa mukana - tällä kertaa lavan toisella puolella! Teimme yhdessä Schwarzkopfin kouluttajan Mikko Korpelan kanssa keväisiä kampauksia ja kuorrutimme ne parhaamme mukaan syötävän suloisilla hiustilpehööreillä.

Nube-blogin Erika löytyi tottakai yleisön puolelta ja hänen blogistaan löytyy ihana juttu lanseerauksesta. Symppis Erika muuten muuttaa bloginsa kanssa toukokuun puolivälissä Lilyyn, tervetuloa! :)

Kuvat: Erika Naakka / Nude -kauneusblogi

Kiitos Glitterille, tää oli huikeeta!! Nyt vain kipinkapin hakemaan omaa Hiusopasta lähimmästä Glitter-myymälästä (joita on ainakin 40 ympäri Suomea!)

Ihan mielettömän aurinkoista päivää toivottelee,
Meeri

Kommentit

youhannaa (Ei varmistettu)

Moi, onko sulla antaa vinkkiä "ikuiselle ponnaritytölle"?
Invisibobbleja on käytetty ja hukattu jo miljoona, ja yhä huomaan ponnarille yltämättömien hiuksien lisääntyvän! Kostautuuko edelliskesän tavispompuloiden käyttö vasta nyt? Ja miten muuten hiukset voi olla kiinni kuin pompulalla tai öisin ranskiksella? Luonnonkiharat (ensimmäinen päivä pesun jälkeen kiharruspuikkokiharat), lapaluiden alle ylettyvät. Yleensä kieputan bobblen kaksi kertaa, kierrän hiukset sormien ympärille ja juuresta ja keskeltä kiinni (olipas hankala selittää :D), lopputulos näyttää hieman rusettinutturalta.

merkkari

No hei, tee niin kuin yksi ponnariasiakkaani alkuviikosta, joka varasi tunnin ajan, jonka aikana mietittiin erilaisia helppoja kampausideoita! Netti on täynnä ideoita ja vinkkejä, Pinterestiin vaan hakusanat easy updo tai vaikkapa easy braid :)

maryjane
Todella jossain

Mulla on kerrostetut hiukset, niin oikeastaan mikään noista Glitterin jutuista / apuvälineistä ei toimi mun hiuksissa :D Haluaisin käyttää mm. sitä pienintä nutturavalkkia, mutta mun hiukset ei peitä sitäkään kunnolla. Aina jää jotain suortuvia sojottamaan, jotka on liian pitkiä silottuakseen vaikka geelillä tai muulla aineella, mutta liian lyhyitä jäädäkseen pinneillä yms kiinni.

Viime aikoina ei oo onnistunut edes hiusten kihartaminen, kun ne ei vaan kiharru. Oon hiuskatastrofi :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.