Pörrötukan pelastus - Wella Fusion

Ovatko hiuksesi pörröiset, karheat tai erittäin kuivuneet? Onko harjamainen lettisi vaikea saada aisoihin, pysymään sileänä saatika kiiltävänä? Ovatko kiharasi karkeaa höttöä, jotka napsuvat poikki pelkästään ajatuksen voimalla? Vaivaavatko järjettömät takut arkipäivää?

Nyt voi huutaa hallelujaa, sillä Wellalta on tullut markkinoille uusi Fusion-sarja, joka iskee vaativan megapörrötukan ikuisuustuskaan kuin dynamiitti.

Olemme porukalla ihastuneet varsinkin kyseisen sarjan silkillä ryyditettyyn hoitoaineeseen ja naamioon, joiden hoitotehot ovat aivan törkeän hyvät. Ihan oikeasti, olen saanut ensimmäisiä kertoja koskaan tarjottua näille megapörröhiuksisille asiakkailleni hoitsikan, joka todella toimii! Kiilto on poikkeuksellinen ja hiukset ihan hehkuvat tervettä fiilistä.

Fusion-sarjasta löytyy myös kampaamoissa tehtävä tehohoito, joka hoitaa hiusta intensiivisesti ja tuo häikäisevät määrät kiiltoa. Hoito menee vähän normaalia maskia syvemmälle, joten Wellalta luvataan, että hoidon teho pysyy useamman pesun ajan. Auringon kärtsäämät latvat tulevat taatusti kunnolla hellityiksi - puhumattakaan kesän pehmittämästä päästä, joka saa hoidon aikana extra-pitkän hieronnan.

Omaan vaalennettuun ja hentoon tukkaani Fusionin hoitoaine arkikäytössä on aivan liian tuhti, sellainen mukavan koirannuolema, mutta naamio tekee säännöllisin väliajoin erittäin hyvää. Mutta varsinkin, jos tukkaa tuntuu olevan jopa liikaa, Fusion on vastaus ongelmiisi.

-Meeri

Kommentit

Anonyymi2 (Ei varmistettu)

Aaa vitsi, kuvailit kyllä just mun tukkaa! Eilen mietinkin, että mitähän ihmeen shampoota ja hoitsikkaa kokeilisi seuraavaksi tähän reuhkaan, kun haaveilen sellaisista kiiltävistä ja sileistä hiuksista... Tekeekö toi tyvenki semmoiseksi suht' lättänäksi (vaatiiko sitten esim. föönäykseen jotain kuohkeutta tuovaa?) vai välttyykö "hiukset päätä myöten"-lookilta? :D

merkkari

Jos sulla on normaali määrä tai enemmän hiusta, joka on pörröistä tai karheaa, niin ei tarvitse pelätä että latistaa! Jos taas hius on valmiiksi ohuenlainen silkkihius, niin taatusti :)

Kriselda
Kriselda

Ihanaa, rakastan Fusionia! Vaikka mulla on hyvin suora ja siliävä tukka, niin silti ne ovat myös käsitellyt, että Fusionilla saan niihin taas sellaista normaalia tuntua! Silkkiaminohapot on parasta, mitä näille vaalennetuille latvoille on tapahtunut, varsinkin kun ei ihan joka kuukausi pääse oman kampaajan käsittelyyn :)

P.S. Mulla on Instagramissa kilpailu (25.5 asti), josta voi voittaa itsellensä tämän Fusion-setin! 

merkkari

Hei hyvä kuulla kommenttia myös ihan suoralta tukalta! Tämä on kyllä tehokasta kamaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.