Raikas ja mieto kuivashampoo - testissä Klorane

Sain joulun alla maahantuojalta testiin Kloranen kuivashampoita. Kyseessä on apteekkisarja, joka on maineeltaan kampaamosarjoja puhtaampi, miedompi ja ihmisystävällisempi. Shampoiden vaikuttava ainesosa on riisitärkkelys ja esittelytekstin mukaan tuotteet sisältävät myös kaurauutetta.

Ensimmäinen puteli, perinteinen valkoinen ja suihkutettava kuivashampoo hupeni jo joulukuussa. Kyseessä on aivan nappituote tällaiselle hentoiselle, hieman käsitellylle suomalaiselle hiukselle - teho on riittävä, mutta ei takuttava ja tukottava. Tuoksu on todella mieto, mutta kuitenkin raikas.

Ruskeille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo taas on omaan vaaleaan hiukseeni hyvin epäsopivaa, mutta ehkäpä tästä paperitestistä saa osviittaa shampoon sävystä:

Shampoo on huomattavasti lämpöisemmän sävyistä, kuin monen kilpailijan ruskeille hiuksille tarkoitettu shampoo.

Sarjan kolmas tuote on erittäin mielenkiintoinen aerosoliton versio kuivashampoosta, kutsun tuotetta tästä eteenpäin puffiksi. Putelista tulee puristettaessa valkoista pölyä - puff! Kun hienoa pölyä ymmärtää olla hengittämättä, on kyseessä loistotuote, joka puhdistaa hyvin ja tuuheuttaa valtavasti! Hiukseen ilmestyvät valkoiset läikätkin häipyvät harjaamalla olemattomiin.

Tykkään puffista jopa perinteistä shampoota enemmän; inci-lista on puolet lyhyempi ja pari pientä suihkautusta riittää pitämään otsahiukset puhtaana vielä seuraavanakin päivänä. Puffia kuulemma käytetään myös kampausten ja tupeerausten pohjalle tuomaan tuuheutta ja pitoa. Tuote on myös huomattavasti riittoisampaa kuin perinteinen kuivashampoo.

Esittelytekstin lupaama kaurauute on suihkutettavien shampoiden kohdalla kaurasta saatavaa öljyä, joka toimii hoitavana ainesosana. Puffin kohdalla kyseessä taas on kaurajauho, joka toimii lähinnä hankaavana aineena ja koostumuksen muodostajana. Purkkien synnyttämä "vihreä fiilis" on valitettavasti hieman lumetta, sillä samat pahikset näistä löytyvät, kuin kaikista muistakin kuivashampoista ja hiuslakoista. Hajusteet ovat kuitenkin paljon miedompia ja puffin inci-lista tosiaan hyvin riisuttu, joten itse tulen taatusti hankkimaan useammankin purkin tätä kamaa!

Lopputulema: Uusi suosikkini, toistaiseksi en vaihda!

Oletko sinä testannut Kloranen kuivashampoita, mitä pidit?

-Meeri

Kommentit

RiiRii (Ei varmistettu)

Kiva kun olet löytänyt Kloranen :) Lisäisin vielä, että rasvoittuville hiuksille sopii mielestäni vielä paremmin nokkosesta valmistettu kuivasampoo (http://www.klorane.co.uk/hair/dry-shampoo/dry-seboregulating-shampoo/). Toivottavasti sitä on saatavilla myös siellä Suomessa!

merkkari

Ohoh, pitääpäs tutustua vielä tuohonkin! Kiitos vinkistä!

MaryEliza (Ei varmistettu)

Parasta kuivashampoota ikinä <3

merkkari

Rakastun siihen joka päivä vain enemmän. Tuo puffi-versio on silkkaa kultaa!

Blonde (Ei varmistettu)

Toimisiko mielestäsi tosi vaalean tukan viileäksi sävyttämiseen colormaskin uusi lavender sävy, jos käyttäisi hopeahoitoaineen tyyliin? Luin jostain vinkistä mutta epäilyttää hieman :)

merkkari

No kyllähän se saattaisi toimia! En ole vielä tutustunut sävyyn itse, mutta ainakin se kuulostaa ihan passelilta hyvin vaaleille hiuksille.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.