Rennot ylioppilaskampaukset

Jos mekko on simppeli ja kynnet ja meikki huoliteltu, kampauksen kanssa saa ottaa rennommin. Keräilin lakkiaiskampausideoita sielultaan boheemeille neidoille, kaikkiin allaoleviin kampauksiin ohjeeksi: kiharra pohja ensin rennosti ja suihkuta sen jälkeen hiuksiin kilo kuivashampoota. Se tekee hiuksista tuuheat, helposti käsiteltävät ja pitää pinnit paikoillaan.

Vas: Laita hiukset niskaan lenkille ja pyöräytä ylijäävä latvaosio ponnarin ympärille (thesmallthingsblog.com)

Oik: Laita hiukset sivuponnarille ja pinnittele hiukset pienehköissä osioissa ponnarin ympärille (Pinterest: Hair and makeup by Steph)

Vas: Klipsitä etuosan hiukset pois tieltä ja laita kruunuosion hiukset pinnillä niskaan kiinni. Kieputa etuosien hiukset pinnikohdan päälle ja laita ponnarilla kiinni. (Pinterest: Confessions of a hairstylist)

Oik: Tuo hiukset sivulle ja aloita normaali letitys hartioiden kohdalta. Levitä valmista lettiä yläreunasta, jotta saat siitä muhkean. (longhairstyleshowto.com)

Vas: Tee helppo kierreponnari näiden ohjeiden mukaan. (teenvogue.com)

Oik: Tuo etuosan hiuksia monessa kerroksessa taakse, kiinnitä jokainen kerros ponnarilla ja tee pariin välikerrokseen sekä viimeiseen kerrokseen letit. (Pinterest: Confessions of a hairstylist)

Vas: Klipsitä etuosan hiukset pois tieltä ja tee niskaan nuttura esim. donitsivalkin avulla. Tuo etuosan hiukset pehmeästi nutturan päälle ja kiinnitä pinneillä. (modwedding.com)

Oik: Tee letti jakauksen isommalle puolelle ja laita kaikki hiukset korvan taakse ponnarille (jätä ponnari lenkille). Levitä lettiä isommaksi tässä vaiheessa. Kiinnitä lenkki ponnarikohdan päälle pinnittämällä se ylä- ja alareunasta. (modwedding.com)

Nämä kampausohjeet toimivat erinomaisesti myös juhlavieraille! Älä jätä harjoittelua juhlapäivän aamuun :D

Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.