Romanttinen morsiuskampaus hennoille hiuksille

Luulin kadottaneeni kuvat tältä elokuiselta, kevyen sateen raikastamalta päivältä, kunnes löysin kaapista varakamerani muistikortteineen! Siellähän ne kuvat olivat ja jälkikäsittely muistutti siitä, miksi alunperin hankin uuden kameran :)

Lauttasaaren Villa Katayassa vierähti aamu, jossa taiteilin morsiamelle meikin ja romanttisen niskanutturan sekä kaasolle kunnon mermaid braidin. Kuten hyvin usein hennon hiuksen kanssa, lähdin rakentamaan morsiamelle rennon kiharaista kyhäelmää, jolla saadaan helposti kokoa ja näköä nutturaan. Tällä kertaa piiloteltiin mukaan myös pari klipsiä extrahiusta, jota ei kyllä spottaa oman hiuksen seasta millään ilveellä. Silmämeikistä haluttiin vahva ja ihosta hehkuva - olin itse ihan valtavan tyytyväinen lopputulokseen!

Kaason hiuksista sai loihdittua kunnon tähkäpään. Toiset ne on semmoisia tukkajumalia jo syntyessään <3

Villa Kataya saunaosastoineen oli muuten melkoisen tyylikäs paikka. Sulhanen vietti aamun saunomalla ja suppailemalla bestmaniensa kanssa, samalla kun morsian seurueineen laittautui lähistöllä. Oli jotenkin mukavan iisi tapa aloittaa hääpäivä :)

-Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.